Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

NOTICIES DESTACADES

24/06/2014
48a Cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell

El passat dissabte 5 de juliol va tenir lloc la 48a edició de La Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Hi van prendre part els grups Port Bo (Palafrugell), Mariners de Riera (Matadepera), Peix Fregit (Palafrugell) i Els Pescadors de L’Escala (L’Escala).

Seguint el treball realitzat en els darrers anys el repertori es va ampliar amb gèneres cosins germans a l'havanera, i l'organtizació va permetre la interpretació d'una cançó que no sigui estrictament havanera.

A més, com és ja tradicional, un cop finalitzada la cantada, els grups van oferir concerts de proximitat a les tavernes de Calella de Palafrugell, per fer viure l’autèntic cant de taverna.

Durant la tarda i nit, al passeig del Canadell i al carrer de Francesc Estrabau, hi va haver un Mercat d’artesans i, com en edicions anteriors, la cantada va ser seguida en les pantalles gegants que es van instal·lar a diferents punts del municipi, enguany situades al Canadell, Port Pelegrí, a la platja de Llafranc i a la plaça Nova de Palafrugell.

Més informació a:
havanerescalella.cat
 

+
Amb la col·laboració de la