Emprenedoria

Portada emprenedoria 2023

 

El Servei d'Emprenedoria ofereix informació i assessorament gratuïts a totes les persones que vulguin iniciar un negoci o consolidar-lo, independentment de la fase del projecte en la que es trobin.

El nostre servei forma part de la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2009. També A més col·laborem amb altres entitats i agents sectorials, per tal de facilitar un suport personalitzat segons el tipus de negoci.

En què et podem ajudar?

  • Informació i orientació en la valoració de la idea empresarial, tràmits i normativa per posar-la en marxa, així com l’obtenció del finançament necessari (capitalització de l’atur, finançament bancari, etc.)
  • Assessorament sobre la forma jurídica més adequada, l’estudi de la viabilitat econòmica-financera, la definició del model de negoci i el creació del pla d’acció (recursos humans, operacions, màrqueting, transformació digital, etc.)
  • Acompanyament i orientació sobre les dificultats a nivell de tràmits o finançament que puguin sorgir en la creació o consolidació del projecte empresarial.
  • Orientació sobre la formació empresarial necessària de les persones promotores i de les persones contractades.

Com sol·licitar una visita amb el Servei d’Emprenedoria?

  1. Emplenant el formulari d’alta de la Xarxa Emprèn
  2. Un cop rebut l’avís del registre, et contactarem per telèfon o correu per tal d’acordar la data i horari de la visita.
  3. El dia de la visita només caldrà portar el vostre DNI/NIE i els documents sque necessiteu compartir amb nosaltres (pressupostos, altres formularis, etc.)

 

Per més informació o per modificar o cancel·lar una visita, podeu contactar amb l’IPEP:

  • Tel. 972 61 18 20
  • Correu electrònic: ipep@palafrugell.cat
  • Horari d’atenció: De dilluns a divendres, de 9h a 14h. 

 

Segueix-nos a Linkedin

 

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

Amb la col·laboració de la