Formació

En aquesta secció hi trobareu la formació vigent que organitza l'IPEP. La major part, surt publicada al primer i últim trimestre de l'any.

 

ACCIONS FORMATIVES DISPONIBLES: 3

DURADA 12 mesos
FPO DUAL de socorrista en instal·lacions aquàtiques i de tècnic de natació
La FPO DUAL és un nou format que combina formació professionalitzadora i treball a l'empresa. Dóna resposta a dos objectius principals: facilitar a les persones joves en situació d'atur, sense qualificació o nivell formatiu baix i amb més dificultats d'accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat mitjançant certificats de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge. Per altra banda, proporcionar treballadors qualificats a les empreses amb dificultats per trobar-ne. El programa té tres blocs principals: la formació, la contractació i la orientació dels joves.
IDEAL PER...
Joves de 16 a a 29 anys que no estudiïn ni treballin i busquin aprendre una professió de forma activa, amb contracte de treball
EDICIONS

PREU
Gratuït
DURADA 2hores
29 de novembre
POSA'T AL DIA!
Coneixes els teus drets i deures com a treballador? Saps interpretar una nòmina?. Cobres el que et correspon? Et correspon cobrar l’atur o altres prestacions? Tots aquest dubtes i més els podràs resoldre en aquesta píndola formativa.
IDEAL PER...
Persones que estiguin interessades en conèixer els aspectes bàsics del món laboral.
EDICIONS 2022

PREU
Gratuït
 
DURADA 8hores
13 de desembre al 20 de desembre
CONNECTA'T!
Vols aprendre a utilitzar un ordinador? Vols millorar la teva recerca de feina per Internet i millorar les teves possibilitats d’inserció? Si la teva resposta és que Sí, aquesta formació t’interessa! Aprendràs a iniciar-te en les noves tecnologies i assolir les competències necessàries.
IDEAL PER...
Persones que vulguin millorar les seves competències tecnològiques per a la recerca de feina per Internet. 
EDICIONS 2022

PREU
GRATUÏT
Amb la col·laboració de la