Formació

En aquesta secció hi trobareu la formació vigent que organitza l'IPEP. La major part, surt publicada al primer i últim trimestre de l'any.

 

ACCIONS FORMATIVES DISPONIBLES: 2

DURADA 12 mesos
FPO DUAL de socorrista en instal·lacions aquàtiques i de tècnic de natació
La FPO DUAL és un nou format que combina formació professionalitzadora i treball a l'empresa. Dóna resposta a dos objectius principals: facilitar a les persones joves en situació d'atur, sense qualificació o nivell formatiu baix i amb més dificultats d'accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat mitjançant certificats de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge. Per altra banda, proporcionar treballadors qualificats a les empreses amb dificultats per trobar-ne. El programa té tres blocs principals: la formació, la contractació i la orientació dels joves.
IDEAL PER...
Joves de 16 a a 29 anys que no estudiïn ni treballin i busquin aprendre una professió de forma activa, amb contracte de treball
EDICIONS

PREU
Gratuït
DURADA 380h
26 de juny al 31 de desembre
CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT SOCORRISME EN INSTAL·LACIONS AQUÀTIQUES
Vols formar-te com a socorrista d’instal·lacions aquàtiques? Amb aquest Certificat de Professionalitat obtindràs una certificació oficial i inscripció al ROPEC. Et permetrà adquirir habilitats i destreses bàsiques en el medi aquàtic, tècniques específiques de natació, prevenció d’accidents, primers auxilis i rescat d’accidentats a instal·lacions aquàtiques. Requisits d’accés: A partir de 16 anys. Estar inscrits com a demandants de feina al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). Bon nivell de lectoescriptura i comprensió del català i castellà.
IDEAL PER...
Persones desocupades que vulguin capacitar-se professionalment en el perfil de socorrisme. 
EDICIONS 2023

PREU
Gratuït
Amb la col·laboració de la