Ocupació i Treball

QUI SOM

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (SOMI) és un servei públic i gratuït  adreçat a totes les persones residents i vinculades, preferentment, a Palafrugell que busquen feina o volen millorar-la,  autoocupar-se  i a les empreses que necessiten personal  o el volen qualificar.

Des de l'IPEP ens proposem a aproximar-nos al teixit empresarial i a la ciutadania del municipi, amb l'objectiu de conèixer la vostra realitat actual i posar-vos a l'abast els diferents serveis i projectes que es desenvolupen des de la nostra entitat per afavorir el creixement econòmic, la reducció de la taxa d'atur, la qualificació professional i el desenvolupament local de Palafrugell.

L'objectiu principal del SOMI és facilitar l'accés al treball del municipi, el seu manteniment, la millora de qualificació professional, la promoció de  la igualtat d'oportunitats i de la igualtat de gènere entre d'atres mesures que afavoreixin disposar d'un mercat de treball de qualitat, inclusiu, igualitari, responsable amb el seu entorn i ple d'oportunitats, partint d'un acostament a la realitat de les empreses i a la de les persones demandants d'ocupació per oferir-los el suport més adequat per al seu desenvolupament.

QUE FEM

Oferim un servei integral a les persones en matèria d'ocupació i formació per al treball, mitjantçant serveis, projectes i gestió de polítiques actives d'ocupació de gestió directa i en concertació amb agents socials i econòmics del territori.

Treballem a partir d'una atenció personalitzada professional i de proximitat tant a les persones en situació d'atur o en situació de millora de feina com a les empreses. Actuem com agent intermediari entre oferta i demanda de treball.

Volem promoure la inserció sociolaboral de les persones desocupades, la millora professional i el suport a les empreses per a la recerca de treballadors/ores. 

ON SOM

Servei d'Ocupació Municipal de l'Ipep (SOMI)

C/ Tarongeta, 27-31. Palafrugell                                                                                      

Correu electrònic: somi@palafrugell.cat o ipep@palafrugell.cat

Telèfon: 972 61 18 20

Horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9h - 14h

 

Descarregueu el fulletó informatiu AQUÍ

 

Segueix-nos a:

 

Amb la col·laboració de la