Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Participació a la 4a Jornada tècnica del segell Pobles amb Encant

28/01/2020

Els dies 13 i 14 de gener hem participat a la 4a Jornada tècnica del segell Pobles amb Encant atorgat per l'Agència Catalana de Turisme.

Calella de Palafrugell, juntament amb Montsonís, va ser la primera població en rebre aquest segell, farà prop de 2 anys.

Actualment en formen part 13 poblacions, que prèviament han hagut de justificar que compleixen amb la majoria dels criteris establerts per un equip d'experts i l'Agència Catalana de Turisme per ser certificats com a Poble amb Encant.

Aquesta 4a jornada s'ha realitzat en format de benchmark a Taüll, un dels 13 pobles amb encant, que ha permès a la resta de membres veure com funciona aquest destí a nivell turístic.

A grans trets, l'objectiu d'aquest segell és dotar de més prestigi el nostre destí, així com aportar-hi més turisme de qualitat, sempre prioritzant les 4D: desestacionalització, diversificació, desconcentració i augment de la despesa.

Amb la col·laboració de la