Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Contacte

La seu de l'Institut de Promoció Econòmica es troba al Carrer Major 1 de Palafrugell, als baixos de l'edifici de Can Rosés, al costat de l'església. 

L'horari d'obertura és de dilluns a dijous de 9h a 14h i de 16h a 19h. Divendres de 9h a 14h. Pots trucar-nos al 972 61 18 20 o emplenar el següent formulari. 

Formulari de contacte:

Introdueixi les seves dades i la seva consulta, després faci clic a enviar. En breu, un dels nostres responsables es posarà en contacte amb vostè. Gràcies per la seva col·laboració.

Pregunta de seguretat: 8 X  = 16

Informació bàsica de protecció de dades

Responsable del tractament: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Finalitat: deixar constància i atendre les queixes, suggeriments i comentaris dels ciutadans i elaboració d’estadístiques.

Legitimació: compliment de missió d'interès públic.

Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.

Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Trobareu més informació a la
Polí­tica de protecció de dades.

Com arribar?

Des de Barcelona fins a Palafrugell hi ha 135km. Agafeu l’autopista AP7 direcció Girona/França i deixeu-la a la sortida 9 (Vidreres / Lloret) i aneu en direcció Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro per la C-35. Continueu en direcció Palamós (C-31) i preneu la sortida 331 Palafrugell Sud.

Des de la frontera amb França a Palafrugell hi ha 80km. Agafeu l’autopista AP7 direcció Barcelona i deuxeu-la a la sortida 6 (Girona Nord) i aneu direcció La Bisbal / Palamós (C-66) i preneu la sortida Palafrugell Nord.

Des de Lleida a Palafrugell hi ha 250km. Agafeu l’eix transversal a Cervera fins a Riudellots de la Selva, aneu en direcció Cassà de la Selva, Llagostera i Sant Feliu de Guíxols. Continueu en direcció Palamós (C-31) i preneu la sortida 331 Palafrugell Sud. 

La companyia d’autobusos Sarfa (Grup Sarbus) connecta el municipi de Palafrugell amb les poblacions i ciutats veïnes. Consulta preus i horaris al seu lloc web o truca al 902 30 20 25.

L’estació de tren (RENFE) més propera a Palafrugell està a Flaçà, a 25km de distància. Des d’allà es poden agafar autobusos de la companyia Sarfa per anar a Palafrugell.

Hi ha tres aparcaments molt propers a l’IPEP:

Aparcament Plaça Can Màrio (de pagament), Carrer Tarongeta i Pi Margall.

Aparcament Plaça Priorat Santa Anna (de pagament), Carrer dels Valls.

Aparcament Casal Popular (gratuït), Carrer d’Anselm Clavé.

Amb la col·laboració de la