Contacte

La seu de l'Institut de Promoció Econòmica es troba al Carrer Tarongeta, 27-31 de Palafrugell.

L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 9h a 14h. Pots trucar-nos al 972 61 18 20 o emplenar el següent formulari. 

Formulari de contacte:

Introdueixi les seves dades i la seva consulta, després faci clic a enviar. En breu, un dels nostres responsables es posarà en contacte amb vostè. Gràcies per la seva col·laboració.

Autoritza a l'ajuntament de Palafrugell a utilitzar les seves dades per enviament d'informació municipal?

Informació bàsica de protecció de dades

Responsable del tractament: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Finalitat: deixar constància i atendre les queixes, suggeriments i comentaris dels ciutadans i elaboració d’estadístiques.

Legitimació: compliment de missió d'interès públic.

Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.

Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Trobareu més informació a la
Polí­tica de protecció de dades.

Com arribar?

Des de Barcelona fins a Palafrugell hi ha 135km. Agafeu l’autopista AP7 direcció Girona/França i deixeu-la a la sortida 9 (Vidreres / Lloret) i aneu en direcció Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro per la C-35. Continueu en direcció Palamós (C-31) i preneu la sortida 331 Palafrugell Sud.

Des de la frontera amb França a Palafrugell hi ha 80km. Agafeu l’autopista AP7 direcció Barcelona i deuxeu-la a la sortida 6 (Girona Nord) i aneu direcció La Bisbal / Palamós (C-66) i preneu la sortida Palafrugell Nord.

Des de Lleida a Palafrugell hi ha 250km. Agafeu l’eix transversal a Cervera fins a Riudellots de la Selva, aneu en direcció Cassà de la Selva, Llagostera i Sant Feliu de Guíxols. Continueu en direcció Palamós (C-31) i preneu la sortida 331 Palafrugell Sud. 

La companyia d’autobusos Sarfa (Grup Sarbus) connecta el municipi de Palafrugell amb les poblacions i ciutats veïnes. Consulta preus i horaris al seu lloc web o truca al 902 30 20 25.

L’estació de tren (RENFE) més propera a Palafrugell està a Flaçà, a 25km de distància. Des d’allà es poden agafar autobusos de la companyia Sarfa per anar a Palafrugell.

Hi ha dos aparcaments molt propers a l’IPEP:

Aparcament Plaça Can Màrio (de pagament), Carrer Tarongeta i Pi Margall.

Aparcament Casal Popular (gratuït), Carrer d’Anselm Clavé.

Amb la col·laboració de la