Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

La igualtat a la feina recompensa!

17/12/2019

L'Ajuntament de Palafrugell ha fet entrega del reconeixement a les empreses del concurs "La  igualtat a la feina recompensa", amb l'objectiu que les empreses del municipi fomentin les bones pràctiques en igualtat de gènere. 

Felicitem a @CorbiElectrodomestics i a @Actiescola

Concurs de bones pràctiques

l’IPEP va posar en marxa un concurs dirigit a les empreses. Aquest concurs reconeix les bones pràctiques amb mesures o accions impulsades per assolir la igualtat d'oportunitats en el treball. Les empreses guanyadores han obtingut el reconeixement i difusió d'aquestes bones pràctiques en els canals de difusió habituals de l'Ajuntament de Palafrugell.

Els objectius de la campanya són:
1.   Conscienciar a la població en general de l’existència de la desigualtat entre dones i homes: àmbit educatiu, empresarial i familiar
2.   Donar a conèixer dades actuals de la situació desfavorable de les dones en aquests àmbits
3.   Promocionar els valors favorables a la igualtat de gènere: corresponsabilitat, apoderament i promoció de les dones i fomentar una actitud respectuosa i igualitària per raó de gènere.
4.   Visualitzar el desenvolupament de bones pràctiques en el teixit empresarial en matèria d’igualtat

 

Amb la col·laboració de la