Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Acompanyament en la millora comercial

27/02/2020

El passat 26 de febrer es va fer la segona edició dels acompanyaments en la millora comercial, en aquest cas a 5 establiments del municipi.

Aquest servei, que premiava els comerços que fessin com a mínim 4 càpsules formatives diferents al llarg del 2019, es va oferir ja el passat 2018 i va tenir la seva continuitat el 2019.

Es tracta d’un assessorament individualitzat, realitzat per un professional al punt de venda, que es dvideix en 2 parts: una primera, d’anàlisi in situ del comerç on es tracten temes com la imatge, el circuit comercial, la presència al món digital, entre d’altres aspectes; i una segona part amb la redacció d’un document amb propostes de millora i la posterior presentació de l’informe al comerç.

En aquestes dues edicions que s’ha pogut dur a terme aquest programa, 100% finançat per l’IPEP, hi han participat un total de 13 comerços.

Amb la col·laboració de la