Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

El govern habilita una línia de crèdit pel sector turístic

18/03/2020

Línia de crèdit de 1.000 milions d'euros

Amb l'objectiu de mitigar els efectes econòmics del Covid-19 sobre el nostre sector turístic, us informem que des del Govern s'ha posat a disposició de les empreses una línia de crèdit de 1.000 milions d’euros que es formalitzarà  a través d’entitats financeres amb l’aval de l’Institut Català de Finances (ICF) o d’Avalis de Catalunya.
 
En aquest enllaç http://www.icf.cat/ca/productes-financers/avals/icf-avalis-liquiditat trobareu tota la informació sobre la línia ICF – AVALIS LIQUIDITAT que té com a finalitat cobrir les necessitats de liquiditat de les pimes catalanes.
 
Des de Turisme de la Generalitat s'ha habilitat també la secció http://act.gencat.cat/covid19/ dins del  web per compartir amb tothom el màxim d'informació en aquests moments complicats. 
 
Per altra banda, el vicepresident Pere Aragonès ha confirmat que en l'àmbit fiscal hi haurà una moratòria fiscal en el pagament de la taxa turística. La factura que es paga a l'abril no s'haurà de pagar fins al setembre. Segons el responsable del departament d'Economia la Generalitat no té massa marge fiscal per aplaçar més impostos.
 
 
 
Amb la col·laboració de la