Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Mercats

Palafrugell celebra diàriament el seu mercat on podem trobar una àmplia i variada gamma de productes frescos, autòctons i de temporada tant de carn, peix, com fruites i verdures. El mercat es converteix en un punt de reunió de molts vilatants que es troben en un ambient familiar caracteritzat pel tracte acurat, afable i personalitzat dels seus operadors.

A banda del mercat diari, comptem amb el mercat setmanal que se celebra cada diumenge, essent tot un esdeveniment cultural, econòmic i social. El fet de tenir lloc en un dia festiu fa que aplegui ciutadans d'altres poblacions i esdevingui un element cohesionador del nostre municipi.

Al llarg de l'any, tant a Palafrugell com en els seus nuclis de població, se celebren diversos mercats que solen coincidir amb l'època d'estiu o amb els diferents esdeveniments culturals que tenen lloc al municipi; dos exemples són el Mercat de les Havaneres i/o les parades dels nuclis costaners a l'estiu.

Amb la col·laboració de la