Serveis del SOMI

Des del SOMI ens encarreguem de donar suport a l'ocupació a través de diferents serveis:

Informació i assessorament per a la recerca de feina

Atenció personalitzada i especialitzada. Ens ocupem de desenvolupar tècniques i habilitats pesonals vinculades al món laboral. Facilitem informació sobre cursos de formació i de reciclatge per l'ocupació. Finalment, també organitzem jornades formatives per promoure el treball.

Borsa de Treball Municipal

La Borsa de Treball és un servei d'intermediació que té per objectiu posar en contacte les persones que busquen feina o volen millorar-la amb les empreses que busquen personal. S'ofereix suport i assessorament professional i de qualitat tant a l'empresa com al ciutadà matèria ocupacional.

L'accés a la borsa de treball permet optar a ofertes de feina de Palafrugell i poblacions properes i per altra banda, permet a les empreses disposar de personal proper.

El procés per fer ús d'aquesta borsa de treball és molt simple:

Punt de Feina

És un espai d'autoservei que el SOMI posa a l'abast de les persones per facilitar la recerca de feina activa. Ofereix les eines necessàries per fomentar una actitut dinàmica, correcta i autònoma davant del procés de recerca de feina i promou l'ús de les noves tecnologies com a instrument per accedir al mercat de treball. Ofereix informació, assessorament, orientació professional i accés a la consulta d'ofertes del territori i té com objectiu principal facilitar la incorporació i/o reincorporació al món laboral.

Formació

Organització durant l'any de diferents cursos i activitats destinades a persones en situació d'atur, treballadors, empresaris i emprenedors. Volem promoure la formació i millorar les competències professionals de les persones. Més informació a l'apartat de formació del SOMI.

Punt d'Autoservei del SOC

Disposem a les nostres instal·lacions d'un diapositiu que facilita tràmits habituals de l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), com la renovació de la demanda de feina. Permet ampliar el ventall de serveis del SOMI i facilita algun dels tràmits sense necessitat de desplaçament a l'oficina de treball que correspongui.

Altres actuacions

  • Recerca i participació en projectes de suport a l'ocupació: El SOMI promou juntament amb altres organismes oficials la inserció laboral de persones en atur a traves de programes subvencionats.
  • Recollida de dades i estadístiques periòdiques del mercat laboral local.
  • Promoció de l'ús de les noves tecnologies per a la recerca de feina.
  • Promoció de la cultura emprenedora entre les persones desocupades.
  • Promoció de la igualtat en el treball.
  • Organització d'una Jornada anual d'Oportunitats Laborals.

 

Amb la col·laboració de la