Serveis del SOMI

Pàgina en reformes

Des del SOMI ens encarreguem de donar suport a la ciutadania i a les empreses a través de diferents serveis:

Assessorament i orientació laboral 

Atenció personalitzada i especialitzada. Ens ocupem de desenvolupar tècniques i habilitats pesonals vinculades al món laboral. Facilitem informació sobre cursos de formació i de reciclatge per l'ocupació. Finalment, també organitzem jornades formatives per promoure el treball.

Intermediació i gestió de la col·locació - Borsa de Treball Municipal

La Borsa de Treball és un servei d'intermediació que té per objectiu posar en contacte les persones que busquen feina o volen millorar-la amb les empreses que busquen personal. S'ofereix suport i assessorament professional i de qualitat tant a l'empresa com al ciutadà matèria ocupacional.

L'accés a la borsa de treball permet optar a ofertes de feina de Palafrugell i poblacions properes i per altra banda, permet a les empreses disposar de personal proper.

El procés per fer ús d'aquesta borsa de treball és molt simple:

Suport a la recerca de feina - Punt de Feina

És un espai de suport que el SOMI posa a l'abast de les persones per facilitar la recerca de feina activa. Ofereix les eines necessàries per fomentar una actitut dinàmica, correcta i autònoma davant del procés de recerca de feina i promou l'ús de les noves tecnologies com a instrument per accedir al mercat de treball. Ofereix informació, assessorament, orientació professional i accés a la consulta d'ofertes del territori i té com objectiu principal facilitar la incorporació i/o reincorporació al món laboral.

Formació i qualificació professionalitzadora

Organització durant l'any de diferents cursos i activitats destinades a persones en situació d'atur, treballadors, empresaris i emprenedors. Volem promoure la formació i millorar les competències professionals de les persones. Més informació a l'apartat de formació del SOMI.

Gestió de projectes

Recerca i participació en programes i projectes de suport a l'ocupació i la qualificació professional d'acord amb els desajustos del mercat de treball juntament amb altres agents i organismes oficials del territori amb la implicació i l'impuls de la contractació responsable a l'empresa. Programes subvencionats.

 

Altres actuacions

  • Recollida de dades i estadístiques periòdiques del mercat laboral local.
  • Promoció de l'ús de les noves tecnologies per a la recerca de feina.
  • Promoció de la cultura emprenedora entre les persones desocupades.
  • Promoció de la igualtat en el treball.
  • Organització d'una Jornada anual d'Oportunitats Laborals.

 

Amb la col·laboració de la