Ofertes de treball del SOMI

Per apuntar-te a aquestes ofertes de treball és necessari estar buscant feina, tenir més de 16 anys, disposar de permís de treball i que us registreu primer a la borsa de treball en línea aquí. Omple les dades, puja el teu CV i document d'identitat i llegeix les condicions d'ús. Des del nostre servei validarem les teves dades i ja podràs apuntar-te directament a les ofertes.

Important: si ja estàs registrat a la borsa de treball de l'Ipep, cal que et posis en contacte amb nosaltres per activar-te l'usuari i contrasenya online.


*Recorda sempre que una vegada realitzada la inscripció, podràs accedir al teu espai privat (amb document d'identitat i contrasenya) dins la borsa de treball que et permetrà canviar dades, adjuntar actualitzacions de currículums i inscriure't i gestionar les teves pròpies ofertes de treball.

Recomanació: recorda la teva contrasenya! (sempre en podràs crear una de nova, però estalviaràs temps si la mantens).

Si teniu problemes/dubtes per a la inscripció en línea a la borsa de treball, necessiteu més informació sobre alguna oferta i/o voleu rebre assessorament en línea i/o personalitzat:

Tel. 972611820

somi@palafrugell.cat

Si preferiu ser atesos de forma presencial veniu al carrer Tarongeta, 27-31 de Palafrugell.

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14h

També pots consultar i apuntar-te a les ofertes de treball actuals del Servei d'Ocupació municipal de l'Ipep (SOMI) des de dins l'aplicatiu Borsa de Treball Palafrugell. ACCEDIR DES D'AQUÍ

Si teniu problemes per visualitzar totes les ofertes de forma actualitzada premeu al vostre teclat CONTROL F5

 

Carregant ofertes
Amb la col·laboració de la