Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Projectes Ocupacionals del SOMI

Les inversions subvencionables que rep el SOMI permeten organitzar diversos programes per a la inserció de treball de les persones residents a Palafrugell.

Per una part desenvolupem el Programa Treball i Formació convocat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei d'Ocupació de Catalunya. Aquesta subvenció disposa de tres línies d'ocupació, una adreçada a persones en situació d'atur majors de 45 anys, no perceptores de prestacions i/o subsidi, una per a beneficiàries de la renda garantida de ciutadania i una altra específica per dones a l'atur. Enguany, l'import subvencionat és de 159.023€ per a ocupar un total de 13 persones, 3 amb contractes anuals i 10 de 6 mesos. El programa inclou un mínim de 60 hores de formació obligatòria a realitzar dins de l'horari laboral. 

D'altra banda, l'Ajuntament a través de l'IPEP, ha tornat a sol·licitar enguany el programa subvencionat de "Contractació en pràctiques de persones joves titulades beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya", adreçat a persones menors de 30 anys que han finalitzat els seus estudis universitaris o de formació professional i/o equivalent i que es troben en situació d'atur.

Conseqüentment, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya a través del SOC ha concedit a l'Ajuntament de Palafrugell una subvenció per un import de 55.000€ per a la contractació de 5 joves titulats, amb contractes de 6 mesos, per desenvolupar feines relacionades amb els seus estudis. El programa està cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020.

 

Amb la col·laboració de la