Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Formació del SOMI

Avui dia buscar feina és una feina. Cada vegada hi ha més persones preparades per ocupar un lloc de treball i buscar feina en els últims anys s'ha complicat. Un dels consells que et donem és que marquis "la diferència" i et preparis per afrontar la teva cerca amb èxit.

Aprofita i apunta't a aquestes càpsules formatives gratuïtes que s’ofereixen des del programa Ubica’t executat pel Consell Comarcal del Baix Empordà a Palafrugell i subvencionades pel SOC i que estan dirigides a totes aquelles persones que cerquen feina.                                                

  1. Dimecres 12/06/2019. Claus per entendre els psicotècnics a un procés de selecció. Saps què és un psicotècnic? Quins tipus hi ha? Ets capaç de superar-lo?                                                                                                                          
  2. Dimecres 19/06/2019. El candidat ideal. Què busquen les empreses? Informa't de quins aspectes són importants per les empreses a l'hora de seleccionar personal. Vols preparar-te per ser la persona seleccionada?                        
  3. Dimecres 26/06/2019. Relacions laborals: entendre la nòmina i els tipus de contracte. Aprèn a interpretar la teva nòmina i quins contractes t'afavoreixen més.

Horari i lloc: de 9.30h a 10.30h al Local Social de La Sauleda. Carrer Carrilet 43 de Palafrugell.

Inscripcions: trucant al 650006479 o enviat correu electrònic a promocioeconomica@baixemporda.cat

Pregunteu per la YOHANKA.

Per informació sobre altres cursos disponibles consulteu els destacats a la dreta de la pantalla.

Amb la col·laboració de la