Formació del SOMI

Treballes com a cambrer/a, auxiliar de cuina, atenció al públic o cerques feina en el sector? 

T'oferim formació gratuïta per millorar el teu currículum. 

Formació impartida per professionals amb experiència consolidada en el sector. 

Inscriu-te als cursos AQUÍ

CURSOS PER CAMBRER/A 

Parament de taula professional (6h)

Aprèn a parar les taules de manera professional. Diferents tipus de parament depenent de l'àpat i/o banquet. Aconseguir una sala que capti l'atenció del client i fomenti el benestar. 

12 de març. 

Horari: 9.30 a 12.30h i de 16:00 a 19:00h

Introducció al coneixement dels vins (6h) 

Aprèn les característiques principals sobre els vins per poder assessorar als clients. Una sessió es fa en una bodega de l'Empordà. 

19 i 20 de març. 

Horari: 9.30h a 12.30h. 

Francès bàsic per cambrers/es (20h)  

Aprèn les nocions i vocabulari bàsic del francès relacionades amb la feina de cambrer/a que et facilitaran el tracte amb el client. 

25 i 26 de març. 1,2,8,9,23,24,29 i 30 d'abril. 

Horari: 9.30h a 11.30h. 

Atenció professional en sala (4h) 

Aprèn a gestionar la sala i la relació amb el client per crear una bona experiència, aconseguint una pràctica professional de qualitat. 

1 d'abril. 

Horari: 15.00h a 19.00h

CUROS PER AUXILIAR DE CUINA 

Al·lèrgens i manipulació d'aliments (6h) 

Aprèn la normativa de manipulació i informat sobre la normativa que hi ha al respecte de les al·lèrgies alimentàries. 

14 i 15 de març 

Horari: 9.30h a 12.30h. 

Utilització dels ganivets en cuina professional (6h) 

Descobriràs diferents tipus de ganivets i de talls i podràs posar en pràctica els nous coneixements dins la cuina professional d'un restaurant. 

21 i 22 de març. 

Horari: 9.30h a 12.30h. 

PER ATENCIÓ AL PÚBLIC EN GENERAL 

Coneixement del territori (6h) 

Descobreix in situ els espais clau de Palafrugell per a poder orientar al client i, d'aquesta manera, poder dónar resposta a les seves necessitats oferint un servei professional i de qualitat. 

4 i 5 d'abril. 

Horari: 9.30h a 12.30h. 

PEIXATERIA 

Introducció a la neteja del peix (11h) 

A través de sessions pràctiques podràs aprendre tècniques de neteja i empaquetatge del peix. 

19 i 22 de març 

Horari: 8.00h a 13.30h. 

Altres cursos que et poden interessar són: Tècniques pràctiques d'aparadorisme, Emprenedoria o Xarxes socials. Consulta més ofertes a la secció formativa d'empresa

 

Amb la col·laboració de la