Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Buscar feina

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Ipep t'ofereix:
 
Un servei d'assessorament laboral en línea
Tens dubtes en relació a la recerca de feina? Vols millorar el teu CV? Busques formació per millorar el teu perfil professional? Fa poc t'has quedat a l'atur o preveus que et quedaràs? Vols treballar i no tens èxit en la recerca de feina? Si no saps cap a on anar...
 
No dubtis i contacta amb nosaltres!
972611820
somi@palafrugell.cat

 

Guia ràpida per a la recerca de feinaEl Somi sempre al teu costat!

Perquè et situis et convidem a visualitzar aquesta Guia ràpida per la recerca de feina i uns consells pràctics que el SOMI ha elaborat per tu, per ajudar-te a obtenir bons resultats en la cerca.

 

Consells per a la recerca de feina

 

Segueix-nos:
www.ipep/cat
Facebook Ipep Empresa i Ocupació

 

El SOMI t'ajuda en la recerca de feina. Oferim a la ciutadania el servei de borsa de treball fent intermediació i assessorament gratuït per fer coincidir l'oferta i la demana de feina.

L'objectiu principal és posar en contacte a les persones treballadores demandants d'ocupació (aturades o en recerca per millora de feina) amb les empreses que desitgen obtenir candidats per cobrir un lloc de treball, oferint un servei públic de qualitat i professional que doni resposta a les necessitats dels nostres ciutadans i de les nostres empreses.

El procés per fer ús d'aquesta borsa de treball es basa en els següents requisits d'accés:

  • Estar en recerca de feina.
  • Estar en edat de treballar (16 o més anys).
  • Disposar de permís de treball.
  • Estar empadronat a Palafrugell (si no estàs empadronat, et recomenem que t'inscriguis i pengis el teu CV al portar Feina Activa per tenir en compte la teva candidatura).

Demana'ns cita prèvia trucant al telèfon 972 61 18 20 o personalment al Carrer Major 1 de Palafrugell, de dilluns a divendres de 9h a 14h o per les tardes fins dijous de 16h a 19h.

Un cop se li hagi concedit l'entrevista amb el personal tècnic del servei, és important que porti el DNI o NIE i l'informe de vida laboral. En cas de tenir alguna discapacitat igual o superior al 33%, cal portar el certificat corresponent (ICASS).

La inscripció al servei s'ha de renovar al cap d'un any des de la teva inscripció per tal d'estar actiu a la borsa de treball.

També podeu consultar el portal Feina Activa, programa d'intermediació i orientació laboral impulsat pel SOC i la Diputació de Girona, que treballa per ampliar les oportunitats de trobar feina i treballadors. O sinó, vegeu a continuació les diferents pàgines i portals web per la cerca de feina.

 

Infofeina               Infojobs              Borsa de Treball UdG               Jove.cat               Garantia Juvenil

 

Amb la col·laboració de la