Buscar feina

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Ipep t'ofereix:
 
Un servei d'assessorament laboral en línea
Tens dubtes en relació a la recerca de feina? Vols millorar el teu CV? Busques formació per millorar el teu perfil professional? Fa poc t'has quedat a l'atur o preveus que et quedaràs? Vols treballar i no tens èxit en la recerca de feina? Si no saps cap a on anar...
 
No dubtis i contacta amb nosaltres!
972611820
somi@palafrugell.cat

 

Guia ràpida per a la recerca de feinaEl Somi sempre al teu costat!

Perquè et situis et convidem a visualitzar aquesta Guia ràpida per la recerca de feina i uns consells pràctics que el SOMI ha elaborat per tu, per ajudar-te a obtenir bons resultats en la cerca.

 

Consells per a la recerca de feina

 

Segueix-nos:
www.ipep/cat
Facebook Ipep Empresa i Ocupació

 

El SOMI t'ajuda en la recerca de feina. Oferim a la ciutadania el servei de borsa de treball fent intermediació i assessorament gratuït per fer coincidir l'oferta i la demana de feina.

L'objectiu principal és posar en contacte a les persones treballadores demandants d'ocupació (aturades o en recerca per millora de feina) amb les empreses que desitgen obtenir candidats per cobrir un lloc de treball, oferint un servei públic de qualitat i professional que doni resposta a les necessitats dels nostres ciutadans i de les nostres empreses.

El procés per fer ús d'aquesta borsa de treball es basa en els següents requisits d'accés:

  • Estar en recerca de feina.
  • Estar en edat de treballar (16 o més anys).
  • Disposar de permís de treball.
  • Estar empadronat a Palafrugell (si no estàs empadronat, et recomenem que t'inscriguis i pengis el teu CV al portar Feina Activa per tenir en compte la teva candidatura).

Demana'ns cita prèvia trucant al telèfon 972 61 18 20 o personalment al Carrer Major 1 de Palafrugell, de dilluns a divendres de 9h a 14h o per les tardes fins dijous de 16h a 19h.

Un cop se li hagi concedit l'entrevista amb el personal tècnic del servei, és important que porti el DNI o NIE i l'informe de vida laboral. En cas de tenir alguna discapacitat igual o superior al 33%, cal portar el certificat corresponent (ICASS).

La inscripció al servei s'ha de renovar al cap d'un any des de la teva inscripció per tal d'estar actiu a la borsa de treball.

També podeu consultar el portal Feina Activa, programa d'intermediació i orientació laboral impulsat pel SOC i la Diputació de Girona, que treballa per ampliar les oportunitats de trobar feina i treballadors. O sinó, vegeu a continuació les diferents pàgines i portals web per la cerca de feina.

 

Infofeina               Infojobs              Borsa de Treball UdG               Jove.cat               Garantia Juvenil

 

Amb la col·laboració de la