Buscar feina

El SOMI t'ajuda en la recerca de feina

L'IPEP a través del SOMI ofereix a la ciutadania el servei de borsa de treball fent intermediació i assessorament gratuït per fer coincidir l’oferta i la demanda de feina.

L'objectiu principal és posar en contacte les persones treballadores demandants d’ocupació (aturades o en recerca per millora de feina) amb les empreses que desitgen obtenir candidats per cobrir un lloc de treball, oferint un servei públic de qualitat i professional que dongui resposta a les necessitats dels nostres ciutadans i de les nostres empreses.

El procés per fer ús d’aquesta borsa de treball, és molt simple:

Requisits d'accés:   

- Estar en recerca de feina      

- Estar en edat de treballar (16 o més anys)       

- Disposar de permís de treball        

- Estar empadronat a Palafrugell (si no estàs empadronat, et recomanem que t'incriguis i pengis el teu CV al portal del Feina Activa per tenir en compte la teva candidatura).

  1. Demaneu hora per a la borsa de treball
    Per telèfon, al 972611820
    o personalment a C/ Major, 1 (Edifici Can Rosés - al costat de l’església). Horari: Matins de dll a dv de 9 a 14 // Tardes de dll a dj de 16 a 19h.
  2. Manteniu una entrevista amb el personal tècnic del Servei. Cal portar DNI o NIE, Currículum Vitae i informe de vida laboral (si no en teniu podeu demanar-la a 901502050 o per internet). En cas de tenir alguna discapacitat igual o superior al 33%, cal portar el certificat corresponent (ICASS).

La inscripció al servei s'ha de renovar al cap d'un any des de la teva inscripció per tal d'estar actiu a la borsa de treball.

A més, al juny del 2013, l'Ipep va signar un conveni com a entitat adherida al nou sistema 'Feina en Xarxa', programa d'intermediació i orientació laboral impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Diputació de Girona que treballa per ampliar les oportunitats de trobar feina i treballadors fent un ús més eficient dels recursos a través del portal públic d'ocupació FeinaActiva.

Si necessiteu suport per realitzar l'alta al portal Feina Activa podeu assistir als nostres tallers amb l'objectiu d'orientar-vos en la gestió de les vostres candidatures.

    


                       

Amb la col·laboració de la