Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Buscar feina

RECORDEU ! 

Mentre es mantingui la situació de confinament el SOMI us atén per correu electrònic :  somi@palafrugell.cat .

També podeu fer les vostres consultes per telèfon, al 972 611820

El SOMI t'ajuda en la recerca de feina. Oferim a la ciutadania el servei de borsa de treball fent intermediació i assessorament gratuït per fer coincidir l'oferta i la demana de feina.

L'objectiu principal és posar en contacte a les persones treballadores demandants d'ocupació (aturades o en recerca per millora de feina) amb les empreses que desitgen obtenir candidats per cobrir un lloc de treball, oferint un servei públic de qualitat i professional que doni resposta a les necessitats dels nostres ciutadans i de les nostres empreses.

El procés per fer ús d'aquesta borsa de treball es basa en els següents requisits d'accés:

  • Estar en recerca de feina.
  • Estar en edat de treballar (16 o més anys).
  • Disposar de permís de treball.
  • Estar empadronat a Palafrugell (si no estàs empadronat, et recomenem que t'inscriguis i pengis el teu CV al portar Feina Activa per tenir en compte la teva candidatura).

Demana'ns cita prèvia trucant al telèfon 972 61 18 20 o personalment al Carrer Major 1 de Palafrugell, de dilluns a divendres de 9h a 14h o per les tardes fins dijous de 16h a 19h.

Un cop se li hagi concedit l'entrevista amb el personal tècnic del servei, és important que porti el DNI o NIE i l'informe de vida laboral. En cas de tenir alguna discapacitat igual o superior al 33%, cal portar el certificat corresponent (ICASS).

La inscripció al servei s'ha de renovar al cap d'un any des de la teva inscripció per tal d'estar actiu a la borsa de treball.

També podeu consultar el portal Feina Activa, programa d'intermediació i orientació laboral impulsat pel SOC i la Diputació de Girona, que treballa per ampliar les oportunitats de trobar feina i treballadors. O sinó, vegeu a continuació les diferents pàgines i portals web per la cerca de feina.

 

Infofeina               Infojobs              Borsa de Treball UdG               Jove.cat               Garantia Juvenil

 

Amb la col·laboració de la