Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Pla estratègic de comerç

El municipi de Palafrugell compta amb una gran diversitat de recursos, així com de motors econòmics i turístics, que contribueixen al seu atractiu com a municipi.

Un d'aquests motors és el seu teixit comercial i de serveis, el qual compleix una funció de desenvolupament molt important, ja que contribueix a la riquesa turística del municipi, així com a la seva vertebració i cohesió, desenvolupant una funció social absolutament clau en la vida i el dinamisme de Palafrugell.

Malgrat l'empenta i la promoció que l'IPEP i el propi teixit associatiu ja fan d'aquest comerç, la realitat és que en el context econòmic actual, tot municipi ha de fer front a una gran diversitat de pressions comercials, econòmiques, socials i normatives, la qual cosa fa necessària una certa planificació estratègica al voltant del comerç urbà.

En aquest context, s'ha desenvolupat un pla d'acció comercial amb l'objectiu de contribuir a l'enfortiment i l'impuls del comerç local de Palafrugell, a partir d'una sèrie de mesures estratègiques, programes i accions específiques dissenyades per poder ser implementades durant els propers anys.

A continuació podeu consultar l'anàlisi de l'espai comercial urbà del nostre municipi. Un cop detallat aquest, es va començar a desenvolupar els objectius i accions per a l'enfortiment del comerç urba de Palafrugell. Consulta'ls en el pla d'acció.

 

Amb la col·laboració de la