Per al comerciant

Formació

Des del SOMI i el servei d'Empresa i Emprenedoria es llancen cada primavera i tardor diverses càpsules formatives per al públic en general. Moltes d'aquestes formacions són d'interès pel comerciant. 

Consulteu-ho a l'apartat Formació

Associacionisme

Actualment el sector comercial compta amb una entitat dedicada dia rere dia a la defensa dels interessos dels empresaris de Palafrugell, Oohx!gen Palafrugell Comerç i Negoci.

Les principals línies de treball de l'entitat es concreten en diferents projectes com la promoció i el donar veu a les inquietuds i necessitats dels negocis associats, a través de les xarxes socials pròpies, la realització de campanyes de dinamització comercial tant pròpies com en col·laboració amb d'altres entitats, així com la promoció de la formació i capacitació dels seus establiments associats.

L'objectiu compartit, tant per la Junta de l'entitat com de l'IPEP, és el treball conjunt entre l'associació de comerciants i l'administració local, amb el contacte periòdic entre ambdues parts. 

Més informació sobre Oohx!gen: www.oohxigen.cat

Horaris comercials i normatives

Palafrugell és un municipi turístic. Per aquesta raó, els horaris comercials i la seva pròpia normativa són diferents a la resta, ja que els comerços dels municipis turístics disposen d'una obertura i tancament sense limitacions.

Consulta més informació aquí.

 

Amb la col·laboració de la