Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Per al comerciant

Formació

Des del SOMI i el servei d'Empresa i Emprenedoria es llancen cada primavera i tardor diverses càpsules formatives per al públic en general. Moltes d'aquestes formacions són d'interès pel comerciant. 

Durant els mesos de març i abril es fan cursos sobre lideratge, xarxes socials, emprenedoria, aparadorisme, francès bàsic, manipulació d'aliments, coneixement de vins, etc. 

Per a cursos enfocats més al comerç de botiga, empresa o emprenedoria dirigeix-te a la secció de formació d'empreses

D'altra banda, per cursos enfocats a l'hostaleria i atenció al client dirigeix-te a la secció de formació del SOMI

Associacionisme

Actualment l'Agrupació de Comerciants de Palafrugell ha iniciat una nova etapa, després d'un procés participatiu a la pròpia entitat. D'aquest procés ha sortit la recent Junta, il·lusionada i disposada a treballar perquè l'associació sigui constructiva, plural i tots els sectors s'hi puguin sentir representats. 

Les principals línies de treball de l'entitat es concreten en diferents projectes com la creació d'una nova marca, l'impuls del comerç electrònic, una proposta d'actuació pels locals buits o la millora d'espais i activitats infantils, a més de diferents campanyes a xarxes socials i de sensibilitzció o captació de socis. 

L'objectiu compartit, tant per la Junta de l'entitat com per l'IPEP, no deixa de ser el de disposar d'una associació de comerciants que sigui representativa del sector, dinàmica i proactiva i també fomentar el treball conjunt entre l'associació de comerciants i l'administració local, amb el contacte periòdic entre ambdues parts. 

Horaris comercials i normatives

Palafrugell és un municipi turístic. Per aquesta raó, els horaris comercials i la seva pròpia normativa són diferents a la resta, ja que els comerços dels municipis turístics disposen d'una obertura i tancament sense limitacions.

Consulta més informació aquí.

 

Amb la col·laboració de la