Per al comerciant

Formació

Des del SOMI i el servei d'Empresa i Emprenedoria es llancen cada primavera i tardor diverses càpsules formatives per al públic en general. Moltes d'aquestes formacions són d'interès pel comerciant. 

Durant els mesos de març i abril es fan cursos sobre lideratge, xarxes socials, emprenedoria, aparadorisme, francès bàsic, manipulació d'aliments, coneixement de vins, etc. 

Per a cursos enfocats més al comerç de botiga, empresa o emprenedoria dirigeix-te a la secció de formació d'empreses

D'altra banda, per cursos enfocats a l'hostaleria i atenció al client dirigeix-te a la secció de formació del SOMI

Associacionisme

Actualment ACOPA (Agrupació de Comerciants de Palafrugell) es troba en procés de reestructuració per tal d'assolir els objectius proposats per l'actual pla d'acció comercial. Es vol disposar d'una associació de comerciants que sigui representativa del sector, dinàmica i proactiva i també fomentar el treball conjunt entre l'associació de comerciants i l'administració local.

És per això, que a partir de la col·laboració, consens i integració es farà una reactivació de l'associacionisme del municipi, amb una millora en la cohesió interna i un augment d'iniciatives d'activitats comercials. Actualment ja s'han portat a terme taules de treball i reunions per la futura reactivació el 2019.

Horaris comercials i normatives

Palafrugell és un municipi turístic. Per aquesta raó, els horaris comercials i la seva pròpia normativa són diferents a la resta, ja que els comerços dels municipis turístics disposen d'una obertura i tancament sense limitacions.

Consulta més informació aquí.

 

Amb la col·laboració de la