Eixos Comercials

A Palafrugell trobaràs un ampli ventall de comerços caracteritzats per la varietat i la qualitat dels seus productes, la proximitat i el tracte personalitzat i de confiança als clients.

El comerç de Palafrugell es desenvolupa a l'entorn dels eixos comercials, espais amb una major concentració de botigues. Al nostre poble hi ha 5 eixos.

Eix comercial Centre: És el centre del poble, casc antic, una zona agradable per passejar i comprar amb carrer de vianants.

Eix comercial Camp d'en Prats: Situat molt a prop del centre, Camp d'en Prats i el carrer Barris i Buixó és una zona comercial i de serveis amb activitats de lleure molt sovint.

Eix comercial Jonama, Sagrera i Generalitat: Format per tres artèries principals del municipi, agrupen comerços de tot tipus.

Eix comercial Estadi Muncipal: S'articula al voltant del carrer Ample, una zona més apartada del centre però amb una gran concentració de serveis.

Eix comercial Polígons: Zona dels polígons industrials, on es concentren bona part de les empreses del municipi i també comerços de magnitut superior.

 

Amb la col·laboració de la