Comunicació i esdeveniments

Palafrugell Turisme disposa de Visit Palafrugell, una pàgina web pròpia pensada per respondre les principals preguntes que es plantegen a les oficines de turisme: com arribar, on dormir, on menjar, on comprar, què podem fer, etc.

D'altra banda, aquest web també es constitueix com a eina per als recepcionistes d'establiments turístics i per a tots aquells establiments i persones que atenen al públic, amb informació exhaustiva del municipi.

Consulta el lloc web Visit Palafrugell i les seves xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i YouTube

L'àrea de Turisme també gestiona altres llocs online on es concentra la informació de diversos esdeveniments.

Flors i Violes

La pàgina web del Flors i Violes ofereix tota la informació d'aquest festival que dóna la benvinguda a la primavera i al bon temps amb espais del poble ple de flors, colors, sabors i arts escèniques i plàstiques.

Consulta també el Facebook i Instagram del festival.

Havaneres de Palafrugell

El lloc web de les Havaneres de Palafrugell proporciona tots els detalls de la cantada abans, durant i després de la nit esperada.

Consulta també el Facebook de la cantada.

La Garoinada

Per trobar tota la informació de La Garoinada, només has de dirigir-te al web de Visit Palafrugell i anar a la secció de Cultura i després a Esdeveniments.

Palafrugell +

Aquesta proposta anomenada Palafrugell + vol promoure els serveis culturals del municipi amb la iniciativa de comparar un val a la primera visitia en una institució cultural i poder visitar la resta gratuïament una vegada la resta de l'any. Al seu propi lloc web trobaràs tots els detalls.

Consulta també el seu Facebook i Instagram.

Wedding Palafrugell

Per facilitar la recerca de proveïdors de serveis en esdeveniments com casaments, consulta la pàgina web de Wedding Palafrugell.

Per finalitzar, des de l'IPEP també s'organitzen dues aplicacions mòvils que es poden trobar a l'aplicació general de l'Ajuntament de Palafrugell. L'aplicació del Flors i Violes (on es proporciona informació del festival, cartell, notificacions dels esdeveniments, etc) i el Julivia (bus turístic durant l'estiu que connecta parts del poble, oferint informació, recorregut, descomptes, etc.)

 

Amb la col·laboració de la