Associació Turística de Palafrugell

L'Associació Turística de Palafrugell neix de l'inquietud comuna d'uns quants empresaris del sector turístic per agrupar sinergies de les diferents empreses de tot el municipi de Palafrugell. L'objectiu primordial és existir com a associació per ser representats davant de l'Ajuntament, de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell i, altres entitats comarcals i supracomarcals. Com a grup es vol defensar millor les línies d'actuació en polítiques de promoció i comercialització turística, les línies d'inversió en el sector i conèixer millor els plans d'actuació de l'administració local. 

Es preten que amb aquesta nova estructura els associats estiguin informats de totes les actuacons de l'administració local i que qualsevol associat pugui comunicar amb més eficàcia, a través de l'associació, inquietuds i problemes relacionats amb el sector. 

Algunes de les línies d'actuació treballades conjuntament entre l'ATP i l'IPEP fins al moment són el Julivia bus i Julivia boat, Palafrugell+, Vies Braves, Flors i Violes, promoció de La Garoinada a mitjans de comunicació francesos i japonesos, esdeveniments, workshops i formacions nacionals i internacionals, captació de turisme estranger, etc. 

Socis: 

Hotel Alga / Hotel Garbí / Hotel Mediterrani / Hotel Sant Roc / Hotel La Torre / Càmping Calella de Palafrugell - La Siesta / Immo Cala Marquesa / Hotel Blau Mar / Hotel La Muntanya / Hotel Llafranch / Hotel Llevant / Hotel Terramar / Hotel Casamar / Hostal La Llagosta / Hotel Mas Pastora / Kim's Càmping Caravaning & Bungalow Park / Corredor Mató / Hotel Hostalillo /Hotel Tamariu / Càmping Tamariu / Hotel Calella de Palafrugell / Finques Chopitea

 

Amb la col·laboració de la