Ofertes de treball del SOMI

Per apuntar-te a aquestes ofertes de treball és necessari estar buscant feina, tenir més de 16 anys, disposar de permís de treball i que us registreu primer a la borsa de treball en línea aquí. Omple les dades, puja el teu CV i document d'identitat i llegeix les condicions d'ús. Des del nostre servei validarem les teves dades i ja podràs apuntar-te directament a les ofertes.

Important: si ja estàs registrat a la borsa de treball de l'Ipep, cal que et posis en contacte amb nosaltres per activar-te l'usuari i contrasenya online.


*Recorda sempre que una vegada realitzada la inscripció, podràs accedir al teu espai privat (amb document d'identitat i contrasenya) dins la borsa de treball que et permetrà canviar dades, adjuntar actualitzacions de currículums i inscriure't i gestionar les teves pròpies ofertes de treball.

Recomanació: recorda la teva contrasenya! (sempre en podràs crear una de nova, però estalviaràs temps si la mantens).

Si teniu problemes/dubtes per a la inscripció en línea a la borsa de treball, necessiteu més informació sobre alguna oferta i/o voleu rebre assessorament en línea i/o personalitzat:

Tel. 972611820

somi@palafrugell.cat

Si preferiu ser atesos de forma presencial veniu al carrer Major,1 de Palafrugell.

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14h

A continuació pots consultar i apuntar-te a les ofertes de treball actuals del Servei d'Ocupació municipal de l'Ipep (SOMI).

Carregant ofertes
Amb la col·laboració de la