Polígons d'Activitat Econòmica

Palafrugell Industrial és una nova aposta de l'IPEP per dinamitzar els Sectors d'Activitats Econòmica, popularment coneguts com a polígons industrials, atreure-hi noves empreses i consolidar les existents.

Palafrugell sempre ha comptat amb una gran tradició industrial. El suro va dur al nostre municipi una industrialització precoç i va convertir Palafrugell en un gran centre de producció internacional. Amb el temps, la producció industrial s'ha anat diversificant, i actualment Palafrugell compte amb sis zones d'activitat econòmica o polígons industrials on es concentren bona part de les empreses del municipi.

En una primera fase d'execució, el projecte ha desenvolupat una pàgina web palafrugellindustrial.cat, que servirà com a localitzador de terreny i naus disponibles per a possibles interessats; el web, a més, proporciona informació útil de cares a les empreses que vulguin instal·lar-se a Palafrugell. Aquest vídeo de presentació s'ha produÏt com a eina de promoció i explicació dels avantatges que implica escollir Palafrugell com a seu per a noves empreses.

 

Amb la col·laboració de la