Per on començar

La idea és un element essencial en el disseny d'un projecte empresarial, però només és una de les peces que donen coherència al projecte. Tan important com la idea de negoci són, al menys, dos altres elements: la persona emprenedora i el mercat. Així doncs, l'equilibir entre idea, persona emprenedora i mercat és la clau a l'hora de portar el projecte a bon terme.

Un altre dels factors a tenir en compte és la ubicació. Quin és el lloc òptim per portar a terme el nostre projecte emprenedor. També hem de tenir present l'elecció de la forma jurídica i els tràmits de posada en marxa d'una empresa. És important que coneguis totes les possibilitats existents i determinis quina és la que millor s'ajusta a les teves necessitats.

Una de les eines que et pot ser de més utilitat durant el procés de desenvolupament i maduració de la idea és el pla d'empresa: com a eina de reflexió interna i com a element que posa en dubte i en constant repte la idea generada des d'un punt de vista de viabilitat. Des de l'Espai d'Emprenedoria us orientarem en aquesta tasca i realitzarem les sessions que necessiteu per tal de portar-lo a terme. I és que una bona idea o una idea original es convertirà en viable en el moment en què hi hagi una massa crítica suficient disposada a comprar el producte o servei que hem creat.

Una vegada finalitzada l'etapa de planificació, durant la qual s'hauran definit els objectius, expectatives del negoci i la viabilitat del projecte, també us assessorarem en els tràmits necessaris tant a nivell legal com jurídic per tal de constituir el teu negoci.

 

Amb la col·laboració de la