Local i ubicació

Són molts aspectes a estudiar quan decidim emprendre i comencem la cerca d'un espai pel nostre negoci. Hem de tenir en compte moltes variables com la superfície del local, la ubicació, el preu o la normativa aplicable.

 

Quin tipus d’espai podem necessitar?

 

- Espais compartits (coworking): Son els espais més econòmics, que disposen de les instal·lacions necessàries per tal de desenvolupar l’activitat amb metodologia de teletreball (Internet, mobiliari, fotocopiadora, etc.) Des del cercador web d'espais de la Xarxa Emprèn, podreu trobar diferents coworkings que hi ha a Catalunya.

- Vivers d’Empreses: Disposen d’unes condicions econòmiques més assequibles durant els tres primers anys, ja que estan pensats per ajudar amb l’impuls del negoci. Poden ser en forma de coworking o bé amb despatxos de diferent mides. Al web de la Xarxa de Vivers d'Empreses de Girona, trobareu informació sobre espais, preus i serveis que ofereixen.

- Locals comercials i oficines: Pensats per prestar serveis de cara al públic. Inicialment, si trobeu un espai en lloguer o venda, haureu de consultar amb l’Ajuntament si la vostra activitat s’adequa al pla d’usos municipal. Posteriorment caldrà veure si cal fer alguna reforma per tal d’adequar el local o oficina a la normativa vigent. Al web de Canal Empresa, trobareu més informació segons el tipus de local (comerços, bars i restaurans o establiments turístics).

- Naus i solars industrials: Segons la normativa, algunes activitats no poden estar ubicades en el centre del municipi. La instal·lació als polígons permet tenir espais de tamany més gran. Des de l’IPEP us podem informar més ampliament sobre espais disponibles. També podeu consultar el nostre web sobre els polígons d'activitat econòmica de Palafrugell

Des del nostre Servei d'Emprenedoria et podem assessorar i acompanyar en totes les fases del teu projecte emprenedor, consulta els nostres serveis i funcionament aquí.

 

Segueix-nos a Linkedin
 

 

El Servei d'Emprenedoria compta amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

Amb la col·laboració de la