Històries de dones emprenedores

Maria Casellas - Hotel Restaurant Casamar

La Maria porta la vocació de servei a les venes. Germana de Quim Casellas, sempre ha treballat en el negoci familiar i ja des de ben petita jugava a ser cambrera.

Simpàtica i extrovertida  no només és la cap de sala del restaurant Casamar, que compta amb una estrella michelin, sinó que també juntament amb el seu germà Quim, porten la gestió de l'hotel.  

La seva vocació emprenedora i la il·lusió per fer les coses l'han portat a ser co-propietària de dues botigues de moda i decoració a LLafranch.

 

 

Rosana Font - Rose & Fun

La Rosana Font és una emprenedora nata, inquieta, amb iniciativa, il·lusió per tot allò que fa i passió, molta passió i tot això es nota en tot allò que realitza.

No us perdeu tots els detalls en aquesta entrevista on ens explica la seva història i a més, ens desgrana les claus del seu èxit!

 

Inés García - Va de i

La Inés García fa més de 3 anys va decidir muntar el Va de i, una taverna especialitzada amb vins de l’empordà, formatges, ibèrics i patés.

A dia d’avui ja és un negoci consolidat i amb una clientela fixa que va a gaudir d’una bona estona.  Un local amb encant i amb producte de qualitat.

No us perdeu la seva entrevista, molt recomanable per a totes aquelles persones que voleu emprendre, on podreu descobrir els seus consells i recomanacions.

 

 

 

Elisa Otazu - Desire by Me

Ja tenim aquí una nova entrevista amb una dona emprenedora de Palafrugell: Elisa Otazu de la botiga Desire by Me.

En poc temps ha obert 3 botigues a la zona i ella mateix ens explica com han sigut els seus inicis i les problemàtiques i recompenses que s’ha trobat per a fer-ho.

Coneix tots els detalls en la següent entrevista :  

 

Yolanda Porcel- Porcel Advocats

Llicenciada en dret i en Relacions Públiques, va decidir emprendre amb la il·lusió d'iniciar un projecte propi. Va crear Porcel Advocats, despatx amb vocació d'especialització en dret civil i responsabilitat civil.  Treballa sota els principis d'honradesa, transparència, dinamisme, eficàcia i atenció personaltizada.

Descobreix com va iniciar la seva aventura empresaria en l'entrevista següent: 

 

 

 

Rita Ferrer - Escola de Música de Palafrugell

Si parlem de música a Palafrugell, parlem de la Sra. Rita Ferrer i Miquel, directora i fundadora de l’Escola de Música de Palafrugell (1967), de la Coral Nit de Juny (1978) i de la Coral Els Virolets (1983).

I ara que estem ja a l’estiu i és temps de música i de concerts, ningú millor que ella per a ser la nostra segona entrevistada com a dona emprenedora de Palafrugell.

Ella no es defineix com a dona emprenedora i empresària, però després de conèixer la seva trajectòria i que aquest 2017 l’Escola de Música celebri el seu 50è aniversari, no en pot quedar cap dubte!

 

 

 

Clàudia Torrellas- La Clau Events & Weddings

 

Des de l’Espai Empresa i Emprenedoria de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, hem decidit iniciar un recull d’entrevistes per a donar visibilitat a la dona emprenedora del nostre territori.  L’objectiu és promoure i visualitzar el talent femení en l’àmbit empresarial i de l’emprenedoria, i d’aquesta manera a través de la seva experiència, ajudar a d’altres dones a perdre la por al fracàs i emprendre el seu camí.

Segons dades de l’informe Global Entrepreneurship Monitor (GEM) del 2015, es constata que hi ha un major nombre de dones emprenedores que volen iniciar un negoci.

La primera entrevista l’hem dedicat a la Clàudia Torrellas de La Clau Events & Weddings. És una jove empresària palafrugellenca, amb molta  il·lusió i empenta, que va fundar l’empresa el 2015 i segons la que el seu balanç no pot ser més que positiu.

La Clau és una empresa que es dedica a organitzar casaments- Wedding Planner- i esdeveniments únics i amb molt d’encant .  

         

Amb la col·laboració de la