Mercat diari

El mercat diari de Palafrugell és un dels espais més característics del municipi. No és només un mercat. És un punt de trobada. Es pot considerar com un dels motors del poble, el pols vital del municipi on tant els mercaders com els vilatans fan ús d'un espai no només per vendre i comprar, sinó per establir relacions socials i humanes. És un espai per perdre's, passejar, observar i gaudir de la varietat de productes, olors i colors. És el lloc on les persones entren en contacte amb els aliments i viceversa.

El mercat diari està constituït en tres espais. La venda de peix, de carn i el de verdures i fruites. El mercat del peix i la carn compten amb el seu edifici propi, un al costat de l'altre. El mercat de les verdures i fruites, es troba a fora, al llarg del carrer Pi i Margall. Tots tres estan basats en negocis familiars amb una implicació directa sobre el producte que es ven, oferint informació, consells i coneixença de com tractar els seus productes.

Un mercat amb productes frescos, de temporada, pròxim i bona qualitat. Amb una producció de diferents tipus: tradicional, ecològica i integrada.

On som?

El mercat està al carrer Pi i Margall, entre Plaça Nova i el Carrer de la Tarongeta.

Pots visitar el mercat cada dia de les 8h fins a les 13h del matí, excepte els dilluns que es troba tancat.

Si vens amb cotxe, pots trobar aparcament en els següents pàrquings propers al mercat.

Pàrquing Plaça Priorat Santa Anna (de pagament). Carrer dels Valls, darrera del mercat de peix.
Pàrquing Plaça Can Màrio (de pagament). Carrer Tarongeta i Pi Margall.
Pàrquing Casal Popular (gratuït excepte a l'estiu). Carrer d'Anselm Clavé, 32.
Pàrquing Camí Fondo (gratuït). Carrer del Camí Fondo, 51.

Amb la col·laboració de la