Formació

En aquesta secció hi trobareu la formació vigent que organitza l'IPEP. La major part, surt publicada al primer i últim trimestre de l'any.

 

ACCIONS FORMATIVES DISPONIBLES: 9

1 2
14 d'octubre de 9.30 a 11.30h
DURADA 2h
LA FACTURA ELECTRÒNICA . PREPARA'T DIGITALMENT PER A LA NOVA LLEI DE FACTURACIÓ
Aquest taller te per finalitat aclarir aspectes de l'obligatorietat de l'ús de la factura electrònica i conèixer i practicar amb els programes gratuïts amb els que podem generar-les. 
IDEAL PER...
Persones emprenedores, professionals i empreses que necessiten realitzar factures electròniques   INSCRIPCIONS
EDICIONS 2024

PREU
Gratuït
DURADA 3hores
22 d'octubre
CONNECTA'T! Per a la recerca de feina
Vols aprendre a utilitzar un ordinador? Vols millorar la teva recerca de feina per Internet i millorar les teves possibilitats d’inserció? Si la teva resposta és que Sí, aquesta formació t’interessa! Aprendràs a iniciar-te en les noves tecnologies i assolir les competències necessàries per fer una cerca més efectiva.
IDEAL PER...
Persones en edat de treballar que vulguin millorar les seves capacitats digitals per a la recerca de feina per Internet.  
2a
EDICIÓ
EDICIONS 2024

PREU
GRATUÏT
DURADA 40hores
4 de novembre al 15 de novembre
Serveis de cuina i sala en restaurant i bar
Vols treballar a l'hostaleria? Sabies que és una professió molt demandada per les empreses del sector? No t'ho pensis, aquesta formació amb possibilitats d'inserció t'interessa!  Transport gratuït inclòs!
IDEAL PER...
Persones en recerca i / o millora de feina. 
3a
EDICIÓ
EDICIONS 2024

PREU
GRATUÏT
DURADA 1.5hores
3 de desembre
AUTO OCUPA'T! Pren les regnes del teu futur laboral!
Vols començar l’any nou amb un nou projecte de feina? Saps què és l’autoocupació i quines possibilitats t’ofereix?? Tens alguna idea de negoci i no saps per on començar? No tens cap idea de negoci però vols explorar altres possibilitats? NO T’HO PENSIS! Tinguis o no una idea de negoci, totes aquestes preguntes les podràs respondre amb aquesta píndola formativa. Vine i t’expliquem les claus per a treballar per tu mateix/a!
IDEAL PER...
Persones en edat de treballar.
EDICIONS 2024

PREU
GRATUÏT
1 2
Amb la col·laboració de la