Formació

En aquesta secció hi trobareu la formació vigent que organitza l'IPEP. La major part, surt publicada al primer i últim trimestre de l'any.

 

ACCIONS FORMATIVES DISPONIBLES: 2

DURADA 12 mesos
FPO DUAL de socorrista en instal·lacions aquàtiques i de tècnic de natació
2024 PLACES EXHAURIDES! Propera edició 2025. La FPO DUAL és un nou format que combina formació professionalitzadora i treball a l'empresa. Dóna resposta a dos objectius principals: facilitar a les persones en situació d'atur, sense qualificació o nivell formatiu  bàsic i amb més dificultats d'accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat mitjançant certificats de professionalitat i un contracte de formació en alternança. Per altra banda, proporcionar treballadors qualificats a les empreses amb dificultats per trobar-ne. El programa té tres blocs principals: la formació, la contractació i la orientació laboral.
IDEAL PER...
Joves de 16 a a 29 anys que no estudiïn ni treballin i busquin aprendre una professió de forma activa, amb contracte de ...
EDICIONS

PREU
Gratuït. Formació subvencionada 100%. 2a Edició! PLACES EXHAURIDES!
DURADA 380hores
25 de juny al 6 de setembre
CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT SOCORRISME EN INSTAL·LACIONS AQUÀTIQUES intensiu estiu (Codi AFDP0109)
Vols formar-te com a socorrista en instal·lacions aquàtiques? No t'ho pensis!! Amb aquest Certificat de Professionalitat obtindràs certificació oficial i la inscripció al ROPEC.   
IDEAL PER...
Persones desocupades REQUISITS D'ACCÉS: - Nivell Formatiu: ESO (o estudis equivalents) o CP de Nivell 1 de la ...
EDICIONS 2024

PREU
GRATUÏT  PLACES LIMITADES!
Amb la col·laboració de la