Formació

En aquesta secció hi trobareu la formació vigent que organitza l'IPEP. La major part, surt publicada al primer i últim trimestre de l'any.

 

ACCIONS FORMATIVES DISPONIBLES: 3

DURADA 35h
17 de setembre al 12 de novembre
APARADORISME ESTRATÈGIC I VISUAL DESING
OBJECTIU: Confeccionar aparadors mitjançant l'ús de diferents tècniques de creativitat i disseny, aliniant-se amb els valors i l'estraègia de marca del negoci.
IDEAL PER...
Treballadors/es  (inclosos fixes discontinus), professionals, autònoms. Places limitades per a persones aturades.
EDICIONS 2024

PREU
Gratuït Aforament limitat
23 de setembre de 10 a 11h
DURADA 1h
NOVETATS: KIT DIGITAL I KIT CONSULTING
    Sessió virtual amb l’objectiu d'explicar les novetats de les subvencions Kit Digital i Kit Consulting.   Les modificacions del Kit Digital incrementen en 1000€ la quantia pels autònoms i donen accés a sol·licitar la subvenció a les empreses de més de 50 treballadors/es.   Es pot invertir en qualsevol de les 12 solucions digitals per la millora de la presència web, marketplaces i xarxes socials, així com també per altes com la millora de la gestió interna, factura electrònica o la ciberseguretat, entre d’altes.   El Kit Consulting dona l'oportunitat de fer consultories que analitzaran i potenciaran el creixement digital empresarial.   Si encara no has sol·licitat el bo digital pel teu negoci, et convidem a inscriure’t a aquesta sessió online d’una hora, per tal de conèixer més i poder sol·licitar-ho.
IDEAL PER...
Autònoms/es, empreses i entitats amb activitat econòmica.   INSCRIPCIONS   Activitat organitzada en ...
EDICIONS 2024

PREU
  Gratuït.      
14 d'octubre de 9.30 a 11.30h
DURADA 2h
LA FACTURA ELECTRÒNICA . PREPARA'T DIGITALMENT PER A LA NOVA LLEI DE FACTURACIÓ
Aquest taller te per finalitat aclarir aspectes de l'obligatorietat de l'ús de la factura electrònica i conèixer i practicar amb els programes gratuïts amb els que podem generar-les. 
IDEAL PER...
Persones emprenedores, professionals i empreses que necessiten realitzar factures electròniques   INSCRIPCIONS
EDICIONS 2024

PREU
Gratuït
Amb la col·laboració de la