Valoració de la Jornada d'Oportunitats Laborals 2024

22/03/2024

La 8a Jornada d'Oportunitats Laborals ja és un referent a la comarca del Baix Empordà.

Amb una participació de 178 persones en recerca de feina, 48 empreses han aportat un total de 127 ofertes laborals, que suposen 243 places vacants.

Si bé la majoria de les ofertes laborals eren de Palafrugell, el territori també hi és representat amb ofertes laborals que van més enllà dels límits del municipi. 

De les enquestes fetes a les empreses, un 42% ha marcat com a Bastant i un 30% com a Molt, el grau de satisfacció de la Jornada. Així mateix el 73% de les empreses han trobat que l'espai físic, la seu de l'IPEP, és molt bo.

La valoració per part de les persones candidates també és molt bona, ja que en un sol dia poden entrevistar-se amb diferents empreses i tenir així més possibilitats d'obtenir un lloc de treball.

La Jornada d'Oportunitats Laborals casa ofertes amb candidats en recerca de feina, a través d'entrevistes ràpides durant tot el dia. Tot i això, la valoració definitiva serà quan arribi l'estiu i moltes d'aquestes persones estiguin treballant a les empreses que s'hi han presentat.  

Amb la col·laboració de la