Una campanya de Nadal diferent

27/11/2020

Degut a la pandèmia de la Covid-19, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) està treballant en l’organització d’una campanya de Nadal diferent a la d’altres anys, per tal de poder garantir les mesures sanitàries de seguretat. Es tracta de mantenir l’esperit nadalenc sense incrementar el risc de contagi de la població.

És per això que aquest any no es farà el tradicional acte d’encesa de llums de Nadal, ni la pista de gel de La Bòbila.

Malgrat la cancel•lació d’aquestes activitats, s’il•luminaran els carrers amb els llums de Nadal, com es fa cada any. L’IPEP també col•laborarà reforçant la campanya de Nadal que organitza l’associació de comerciants de Palafrugell Oohx!gen; en concret en els premis, econòmics i de productes, que es donen a la gimcana infantil i a la ruleta. 

A més a més, l’IPEP farà una campanya de comunicació per incentivar les compres als establiments locals, especialment en aquest any tan difícil. La campanya pretén conscienciar de la importància del consum al comerç local, donant a conèixer i fomentant l’economia circular.

Pel que fa a la Cavalcada de Reis, l’Ajuntament està a l’espera de les directrius que marcarà la Generalitat de Catalunya, per poder organitzar alguna cosa. La voluntat del Consistori és que, d’una manera o d’una altra, els més petits puguin veure com Ses Majestats els Reis d’Orient arriben al municipi.

Amb la col·laboració de la