Un any més, La Garoinada protagonitza l’hivern a Palafrugell

24/01/2022

Campanya gastronòmica de la Garoinada, del 14 de gener al 27 de març de 2022

Amb l’inici d’any, comença una de les campanyes gastronòmiques més emblemàtiques de Catalunya: La Garoinada, que enguany celebra la seva 31ena edició. Tindrà lloc des d’avui, 14 de gener, fins al 27 de març, amb la participació d’un total d’11 restaurants i 5 allotjaments.

Els restaurants ofereixen un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre platillo de l’Empordanet o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant, unes postres de grana de capellà, aigua, vi i cafè. Els menús estan maridats amb vins del celler Espelt. El seu preu varia entre 35€ i 48€, depenent de l‘establiment.

A banda, s’ofereixen diferents fórmules per passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi, i una activitat a escollir entre una sortida en vaixell clàssic o una excursió de senderisme, per conèixer l’entorn de la mà d’un expert del territori. I com a novetat d’aquest any també és podrà realitzar un tast de vi “l’Empordà a la copa” a càrrec de Vins i Licors Grau.

A més a més, les persones que fan el menú reben un talonari de tiquets que permet visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya. 

Aquesta edició també es pot gaudir de l’experiència entre setmana, amb l’oferta del menú i allotjament de diumenge a dijous. 

Establiments participants a La Garoinada 2022

Restaurants: L’Arc, Centre Fraternal, La Xicra i Xadó (de Palafrugell),  El Far, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar (de Llafranc), El Balcó de Calella, El Càntir  i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella).
Hotels: Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far i Llafranc (de Llafranc).

Tota la informació AQUÍ

 

Amb la col·laboració de la