Tret de sortida a la campanya comercial de Nadal amb 165 comerços i negocis participants

03/12/2020

Oohx!gen, amb la col•laboració de l’IPEP i dels socis i establiments adherits a la campanya, repartirà durant el Nadal 3.000 € en descomptes i més de 1.500 obsequis i regals.

El 19 de desembre de 2020, seguint amb el lema “A Palafrugell ho trobaràs tot” es posarà en marxa la campanya comercial de Nadal organitzada per Oohx!gen Palafrugell, comerç i negoci. Hi participen un total de 165 establiments i negocis del municipi.

El principal atractiu d’aquesta campanya serà la ruleta, que tornarà a sortir al carrer, després de l’èxit de l’any passat.  Enguany, i a causa de la COVID19 i les mesures marcades per les autoritats sanitàries, la ruleta s’ubicarà al Centre Comercial Cavallers (C/ Cavallers 28-30) per fer un control de l’aforament.

La ruleta repartirà premis els dies 19-20-21-22-23 i 24 de desembre i els dies 2-3-4 i 5 de gener. Per participar, es podran aconseguir tiquets de tirada fent les compres a tots els comerços i negocis adherits a la campanya, a partir del 12 de desembre. Els premis de la ruleta són molt variats, però destaquen els 3.000 € en descomptes, els més de 1.500 regals i obsequis aportats pels establiments participants i Oohx!gen. Destacar també que el darrer dia de la campanya, es sortejarà una TV LG 55” entre tots els participants a la ruleta.

D’altra banda, Oohx!gen també continua amb la gimcana infantil que tant d’èxit va tenir l’any passat, on tots els petits hauran de buscar nou corones amagades als aparadors de la vila de Palafrugell. Tots els nens i nenes que les trobin podran participar en el sorteig d’una tablet.

Consulta tota la informació a www.oohxigen.cat/nadal

Amb la col·laboració de la