Tres joves titulats més amplien la seva experiència professional a l’Ajuntament

22/10/2021

L’Ajuntament de Palafrugell, a través del Servei d’Ocupació Municipal de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), ha fet un contracte de 6 mesos en pràctiques a tres joves titulats, que se sumen als 2 que es van contractar a l’estiu.

Aquestes contractacions formen part del projecte impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per facilitar l'accés als joves al mercat de treball i d'aquesta manera, lluitar contra l'atur juvenil.

Es tracta de tres joves que desenvolupen les seves taques a les àrees de Benestar Social i Ciutadania, Qualitat Urbana i a l’Oficina d’Atenció  Ciutadana i Servei d’Ocupació . En concret, es tracta d’un tècnic d’intervenció social que treball amb infants, joves i famílies per tal de reduir la bretxa digital; un tècnic de gestió de residus, que fa estudis teòrics i pràctics per conèixer amb més  profunditat les diferents realitats de la generació de residus en les comunitats de veïns i comerços; i un Agent Digital, que ofereix assessorament gratuït a totes aquelles persones que no estan habituades a usar les tecnologies de la informació i han de fer tràmits amb l’Administració a través de la Seu electrònica.

Amb la col·laboració de la