Treball i Formació 17-18

13/02/2018

L’Ajuntament de Palafrugell compta amb 14 persones dins el programa de Treball i Formació d'aquest any.

L’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) i, en concret, del Servei d’Ocupació Municipal (SOMI) fa anys que es sol•licita anualment  i es gestiona el programa Treball i Formació. La convocatòria d’enguany  s’executarà des del desembre 2017 fins al desembre 2018. Així, l’Ajuntament de Palafrugell compta amb 14 persones que s’incorporen en diferents serveis.

El SOC subvencionarà 14 contractes de treball, 10 de 6 mesos i 4 de 12 mesos i la formació obligatòria que s’ha de cursar durant el contracte. El total de la subvenció atorgada és de: 169.680€ que sumat a l’aportació de l’Ajuntament, farà possible el seu desenvolupament. La Línia majors de 45 també està subvencionada pel Servicio Público de Empleo Estatal, i la de PRMI i Dona finançades pel Fons Social Europeu en un 50%.

L’objectiu és que les persones que hi participin els sigui més fàcil, un cop finalitzin el programa, trobar feina, ja que disposaran de més experiència i de més formació pel fet d'haver estat treballant durant aquest temps, el que facilita el desenvolupament de diferents competències i l’augment de la xarxa de contactes, entre d’altres.

Les feines que realitzaran tenen una finalitat d’utilitat pública i interès social. Els llocs de treball que ocuparan són:

6 informadors de carrer: l’objectiu genèric és la millora de la convivència ciutadana mitjançant actuacions de conscienciació cívica sobre diferents temes i àmbits de la vida quotidiana del municipi.

4 auxiliars digitalitzadors: l’objectiu genèric és la transformació digital de l’Administració per la millora en eficiència, transparència, agilitat dels serveis prestats i el foment de la sostenibilitat.

4 peons de pintura: l’objectiu genèric és la millora de la imatge exterior del patrimoni immobiliari d’interès social i públic per afavorir l’atracció de turisme de qualitat i l’ús responsable del ciutadà.

Amb la col·laboració de la