Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Tot a punt per la 10a edició del Flors i Violes

28/03/2019

El festival que dona la benvinguda a la primavera a Palafrugell amb patis engalanats i més de 150 activitats de música i espectacles pel carrer arriba a la seva 10a edició, que se celebrarà el cap de setmana del 3 al 5 de maig.

Espectacles de música, circ, dansa, animació infantil, teatre...Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariuacolliran en un cap de setmana més de 150 espectacles i activitats, amb la transformació i decoració de més de 50 espais i un munt de propostes artístiques per a tots els públics i edats. Propostes que tindran lloc a diferents espais que formaran part d'un recorregut artístic que passarà per patis, places i carrers de la vila durant el primer cap de setmana de maig.

Un gran espectacle de MAPPING a la façana del Centre Fraternal (Plaça Nova) inaugurarà dues nits de llum i color pels carrers de la vila amb un espectacle inèdit creat per a l'ocasió. 

Les nits del Flors i Violes prometen ser màgiques, enguany, amb un recorregut pel centre del poble a través d'instal·lacions lumíniques, espectacles de llum i espais il·luminats i interactius, que meravellaran els espectadors!  

I a l’escenari La Brava de la Plaça de l’Església, els concerts de Kids From Mars, Urfabrique, The Funker’s Society, Els Cremats o Joan Masdéu, entre d’altres...

 

OFF FLORS I VIOLES LLOFRIU

I com cada primer de maig, arriba l’esperat Vermut Electrònic de l’equip Birres Braves Oncotrail Team en un entorn immillorable, el centre de la Vila de Llofriu. 

A partir de les 11h, i fins ben entrada la tarda, podreu gaudir de sessions de música electrònica de diferents dj’s, els millors vermuts artesans, i una bona selecció de Food Trucks per dinar.

Més informació a: www.florsivioles.cat 

#Florsivioles2019 i APP de Flors i Violes “Palafrugell al mòbil”

Tel. 972 30 02 28 (Oficina de Turisme de Palafrugell)

Amb la col·laboració de la