Torna la Garoinada. Edició 2024

09/01/2024

Del 19 de gener al 24 de març de 2024

Amb l’inici d’any, s’inicia també una de les campanyes gastronòmiques més emblemàtiques de Catalunya: La Garoinada, que enguany celebrarà la seva 33ena edició. 

La Garoinada 2024 tindrà lloc del 19 de gener fins al 24 de març, on un total de 13 restaurants i 5 allotjaments us convidaran a gaudir d’una experiència única per a tots els sentits.  

Els restaurants oferiran un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre Catxoflino o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant, unes postres de crema, aigua, vi i cafè. A més, aquests menús estaran maridats amb vins del celler Espelt. El preu del menú variarà entre 60€ i 65€, depenent de l‘establiment.

A banda, s’oferiran diferents fórmules molt competitives per venir a passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi, i es complementarà amb una sortida en vaixell clàssic que us permetrà conèixer l’entorn de la mà d’un expert del territori alhora que degusteu garoines. 

A més, un talonari de tiquets us permetran visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

Així mateix, enguany també és podrà gaudir de l’experiència entre setmana, amb l’oferta del menú i allotjament de diumenge a divendres. 

Podeu consultar tota la informació al web www.garoinada.cat 

Amb la col·laboració de la