Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Tens un bar o restaurant? Difon Cultura!

22/02/2019

Palafrugell+ fa una crida a bars i restaurants que vulguin col·laborar amb la seva difusió.

El Palafrugell+ és un tiquet conjunt que, per només 8€, permet visitar els principals espais culturals i naturals del municipi: Jardí botànic de Cap Roig, Torre de Guaita dins el Conjunt Monumental de Sant Sebastià, Museu del Suro, Dipòsit Modernista d’Aigua de Can Mario, Fundació Vila Casas – Museu Can Mario i Fundació Josep Pla.

A més, cada mes proposa una activitat cultural a la qual accedir amb un descompte o gratuïtament amb el tiquet adquirit.

Amb l’objectiu de fer conèixer aquest atractiu tiquet als vilatans i visitants de Palafrugell, es proposa fer estovalles de paper individuals on s’expliqui el producte i repartir-les als bars i/o restaurants de la vila perquè els utilitzin per atendre els seus clients durant certs períodes de l’any.

Els bars i restaurants interessats en disposar d’aquests individuals gratuïtament per fer-los servir durant una temporada, s’han de dirigir a l’IPEP abans del 31 de març. Ho poden fer presencialment, per telèfon al 972 61 18 20 o per correu electrònic a ipep@palafrugell.cat

Amb la col·laboració de la