Tallers pedagògics a l'Oficina de Turisme de Palafrugell

21/11/2019

S'inicia de nou el cicle de tallers pedagògics a la l'Oficina de Turisme de Palafrugell a l'espai del centre d'interpretació gastronòmic.

El curs 2017-2018 varem iniciar els tallers pedagògics Fem el turista i Alquimista a la cuina a les escoles del municipi de Palafrugell. Tallers adreçats a l’alumnat de Cicle Mitjà de primària (CM). L’alumnat té entre 8 i 9 anys i aquests tallers són per a ells tot una experiència, donat que no coneixen la importància de la gastronomia del nostre territori ni la funció de l’oficina de turisme.

És tota una experiència de descoberta per als més petits. La gran majoria no ha visitat mai l’oficina, aleshores, l’oportunitat de gaudir de la visita com si fossin turistes o sentir-se uns petits cuiners per unes hores, mitjançant la diversió d’un taller, té uns resultats molt positius.

Aquests taller també ens donen l'oportunitat de fer pedagogia local i d'estimació del territori o que vegin la importància dels recursos que tenim i que som un poble turístic amb moltes coses a oferir. El curs passat 279 alumnes van gaudir d'aquests tallers. 

Amb la col·laboració de la