Subvencions del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM)

16/06/2022

Hi ha 6 programes, dels quals 2 van destinats a empreses de comerç, de serveis i parades de mercats municipals.

Programa 3: Suport en el procés de transformació digital de les empreses
 
Objectiu:
  • Facilitar la incorporació de noves tecnologies digitals a les empreses comercials, de forma que augmentin la competitivitat, tant d'aquestes com de les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
  • Contribuir a fomentar nous models de negoci, basats en l'omnicanalitat i en la millor experiència de compra possible per als consumidors i consumidores, creant estratègies que integrin botiga física i online.
  • Millorar el posicionament i la presència a internet del sector del comerç i dels serveis per tal d'adaptar-se i fer front a la nova situació i enfortir les seves capacitats i fer-lo més competitiu en l'era post-Covid19.
Persones beneficiàries: Empreses de comerç, de serveis i parades de mercats municipals.
 
Quantia de la subvenció: Fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros
 
Programa 4: Suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments
 
Objectiu:
  • Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l'atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d'establiments amb un grau d'antiguitat o parades de mercats municipals.
Persones beneficiàries: Els professionals autònoms i empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
 
Quantia de la subvenció: Fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000,00 euros.
 
La presentació de sol•licituds per al programa 3 és fins a les 14:00 hores del dia 13 de juliol de 2022 i per al programa 4, fins a l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2022.
 
Consulta les bases per accedir a aquestes subvencions AQUÍ
Amb la col·laboració de la