Si arriba la primavera, arriba el Flors i Violes!

31/03/2017

La 8ª edició del festival, que se celebrarà del 28 d’abril a l’1 de maig, tornarà a omplir els carrers i patis de Palafrugell de flors, música i aquella atmosfera tan màgica.

Per vuitè any, Palafrugell dóna la benvinguda a la primavera amb el Flors i Violes, un festival que fusiona flors, colors, olors, sabors, arts escèniques i arts plàstiques en un itinerari entrellaçat de patis, espais, jardins i carrers del municipi. En aquesta edició podrem fer un recorregut artístic per una quarantena de patis, espais i carrers de la vila decorats per a l’ocasió.

Entre les actuacions musicals, enguany cal destacar a Projecte Mut, Marion Harper, Estúpida Erikah o Smoquing Soul’s que, entre d’altres, ens acompanyaran durant els 4 dies de festival amb més de cinquanta espectacles, música i dansa totalment gratuïts. I tot això, sense oblidar la festa Holi, la concorreguda fira d’artesans “Flors i Violes” i l’espai de gastronomia amb més èxit: Els Food Trucks de l’Espai Els Forns La Brava, amb menjars d’arreu del món.

Menció especial mereix també l’espectacle inaugural, que tindrà lloc el divendres 28 a les 21:30h a la Plaça de l’Església. Música i colors embolcallaran un espectacle de dansa vertical que promet deixar-nos amb la boca oberta...

Podreu seguir tota la programació i activitats en temps real descarregant-vos l’APP del Flors i Violes “Palafrugell al Mòbil”, que trobareu disponible a l’APP Store d’Apple i a Google Play per a dispositius d’Android.

També podeu seguir totes les novetat a les xarxes socials:

  www.facebook.com/florsivioles

  @ipeppalafrugell #TurismePalafrugell #Florsivioles

Més informació al tel. 972 300 228 i a www.florsivioles.cat

Amb la col·laboració de la