Setmana Europea de l'energia sostenible

23/09/2022

Del 26 al 30 de setembre!

Descobreix totes les activitats programades!

La Setmana Europea de l'energia sostenible té lloc del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat d'implementar el nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d'energia d'origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model.

En un context actual, el consum, la producció i la gestió de l'energia han passat a ser temes clau no només per als països i els governs sinó també per a les empreses i les famílies. És més urgent i important que mai, poder tenir eines per a fer un canvi de relació amb l'energia, que ens permeti ser més sostenibles, més autosuficients i més inclusius i democràtics.

Des de l'àrea de mediambient de l'Ajuntament de Palafrugell i l'Institut de Promoció Econòmica ens unim a la campanya proposant una sèrie d'activitats per tal d'ajudar a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, a què se sumin a aquesta transformació que ja està en marxa.

 

Xerrada sobre Comunitats Locals d'Energia

Dijous 29 de setembre

19.00 h Can Genís (opció telemàtica)

 

Val la pena aprofitar l'energia solar a la meva empresa? (45min)

Descobreix tot el que necessites per a decidir fer el pas, de la mà de l'experiència de dues de les empreses dels polígons de Palafrugell i la Riera d'Esclanyà de Begur.

  • TESA Cork 
  • Creixell

Divendres 30 de setembre

10.00 h Pàrquing Creixell (polígon)

 

Portes obertes a la instal·lació xarxa de calor

Dissabte 01 d'octubre

10.00 h Piscina Municipal

 

Per més informació i inscripcions:

mediambient@palafrugell.cat  o al  972 61 31 00

ipep@palafrugell.cat    o al  972 61 18 20

 

 

 

Amb la col·laboració de la