Setmana de la mobilitat sostenible als polígons de Palafrugell i la Riera d'Esclanyà de Begur

08/09/2023

Entre el 16 i el 22 de setembre se celebra, cada any, la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM). El Departament impulsa la participació en la convocatòria d’aquesta campanya.

El tema escollit per la Comissió Europea per a aquest any és ‘Eficiència energètica’ i el lema és ‘Combina i mou-te!’

La SEM és una campanya per sensibilitzar tant els responsables polítics com la ciutadania de les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe a la ciutat. En aquest marc, el 22 de setembre se celebra el Dia sense Cotxes, per trobar solucions als problemes associats a l’augment del trànsit a les ciutats.

 

Des de l'IPEP i l'Ajuntament de Begur es vol promoure l'estalvi energètic en els polígons de Palafrugell i la Riera d'Esclanyà, amb l'objectiu de fer un pas endavant i ajudar a la descarbonització i millora del medi ambient, també des dels PAE, apostant per la transició ecològica.

 

L'objectiu és que al llarg d'aquella setmana, en dies laborables (del 18 al 22 de setembre), algunes de les persones treballadores dels polígons, puguin arribar al seu lloc de treball amb bicicleta. Per això, la idea és posar a disposició de les empreses un cert nombre de bicis que puguin facilitar fer-ho i/o fins i tot fer algunes de les gestions en bicicleta.

 

 

Ets una empresa dels polígons i vols participar-hi? 

 

Omple el qüestionari que trobaràs AQUÍ

 

 

Amb la col·laboració de la