Saló de l'Ocupació de Barcelona

18/09/2020

Format presencial i virtual

Si busques feina o vols reorientar la teva vida professional, t’hi esperen. Del 21 al 23 de setembre, al Palau 8 del recinte de Montjuïc.

Els dies 21, 22 i 23 de setembre, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) participarà en el Saló d’Ocupació, al Palau 8 del recinte de Montjuïc (Fira de Barcelona).

El Saló oferirà als participants orientació per accedir al món laboral o per reorientar-se professionalment.

Activitats i espais
El Saló de l’Ocupació ofereix la possibilitat d’informar-se, assessorar-se i conèixer els perfils de treball més demandats en diferents sectors, així com de contactar amb empreses i entitats que busquen incorporar treballadors a les seves organitzacions.

Entre les seves activitats s’inclouen xerrades, conferències, tallers per afrontar amb èxit la tasca de trobar feina, espais d’assessorament individualitzat, a més de serveis personalitzats d’orientació laboral i de defensa dels drets del treballadors.

Enguany, el SOC estarà present a l’espai “Coneix: Busques orientació per accedir al món laboral?”, amb la finalitat d’orientar i assessorar sobre com buscar feina en funció de les necessitats de cada visitant.

També hi haurà un àrea per conèixer entitats i opcions laborals al tercer sector i un espai obert a professionals del món de l’ocupació per compartir idees, estratègies i bones pràctiques en recursos humans, transformació del treball i inserció laboral.

Informació general

• Data: 21, 22 i 23 de setembre.
• Lloc: Palau 8. Fira de Barcelona.
• Format: presencial i virtual
• Més informació: salocupacio.com

Amb la col·laboració de la