Envian's la teva consulta o subscriu-te al nostre butlletí de notícies:
Pregunta de seguretat:
6 X  = 54

Saló de l'Ocupació 2018

Els dies 1 i 2 de març torna el Saló de l'Ocupació a la Bisbal d'Empordà. Serà un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/es. 

 

 

El Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà acollirà, els dies 1 i 2 de març, la cinquena edició del Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa del Baix Empordà.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, organitza el Saló d’enguany que se celebra anualment des de l’any 2013.

L’objectiu d’aquest és dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresaris, candidats i institucions.

La iniciativa vol ser útil a tots els qui volen formar-se, als qui busquin feina, als qui vulguin treballar a l’estranger, posar en marxa el seu negoci, reactivar la seva empresa, entre molts altres aspectes. És per això que inclourà que inclourà xerrades, conferències, tallers, estands amb atenció personalitzada i un ampli ventall d’activitats gratuïtes.

Enguany hi haurà espais d’assessorament (per a persones aturades i emprenedors/es), espais de workshop (per a posar en contacte l’empresariat amb possibles candidats per cobrir llocs de treball), estands, tallers, xerrades tècniques i conferències simultànies en diferents espais. En aquesta edició el Saló comptarà amb una quarantena d’expositors que englobaran diversos àmbits de la formació i l’ocupació. A més a més, a l’espai d’entrevistes s’oferiran prop d’uns 200 llocs de treball dins la comarca i s’oferirà un servei gratuït d’autobusos per tal de garantir que tothom pugui arribar-hi.

Entre els actes que es duran a terme al llarg d’ambdues jornades destaquen gairebé una vintena de conferències i activitats formatives, així com un espai on les persones aturades i emprenedores podran rebre informació, orientació i assessorament per part de diferents tècnics/tècniques de la comarca.

En el següent enllaç podeu consultar totes les ofertes de feina que trobareu al Saló i els horaris de les entrevistes. Per a més informació, mireu la pàgina web del Consell Comarcal.

 

 

 

Tots els drets reservats © 2014 IPEP · Contactar
Política de privacitat · Política de cookies
Avís legal · Marketing Digital TIC Serveis