Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

RETAIL TOUR A VIC

16/11/2018

El comerç de Palafrugell visita Vic per intercanviar experiències

El passat dilluns 12 de novembre, una representació del comerç de Palafrugell va visitar la ciutat de Vic, capital de la comarca d’Osona, per conèixer la realitat del comerç de la ciutat. 

Els representats del comerç palafrugellenc van anar de la mà de l’entitat més representativa de la comarca, Vic Comerç, i del seu gerent, Roger Noguer. La visita, que s’emmarca dins de les actuacions de l’eix 1 de col·laboració, consens i integració del Pla d’acció comercial, tenia com a objectiu donar eines i capacitar a un futur equip de persones de Palafrugell perquè puguin afrontar els reptes de l’associacionisme al nostre municipi amb els coneixements, la motivació i la preparació suficients.

Inicialment, el gerent de Vic Comerç va explicar el funcionament intern de l’entitat, la seva estructura, el finançament, els serveis que oferia als socis i la manera de treballar, així com el rol que desenvolupava l’administració.

 

Posteriorment, els assistents van fer una visita guiada per veure la tipologia d’establiments dels diversos eixos comercials. 

Amb la col·laboració de la