Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Relleu en la gerència de l’IPEP

23/01/2019

El gerent de l’IPEP, Narcís Ferrer, s’acomiada del càrrec després de 14 anys al capdavant de l’Insititut de Promoció Econòmica, una àrea que sempre ha treballat integrant el sector públic i el privat.

En Narcís Ferrer ha estat present des de la fundació de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), l’any 2005.

Al llarg d’aquests anys, l’IPEP ha aglutinat serveis municipals que abans funcionaven com a àrees diferenciades, com comerç,  mercats i turisme, en una sola àrea de gestió, creant també el servei d’ocupació municipal (SOMI). Com a entitat amb personalitat jurídica pròpia, des de la seva creació l’IPEP ha apostat per un model de govern que integra tant el sector privat de tots els actors implicats en el desenvolupament econòmic del municipi com pel sector públic. Aquesta aposta per integrar sector públic i privat en pro del benefici col·lectiu del municipi és un dels trets distintius d’aquests 14 anys de feina a l’IPEP dirigida per en Narcís Ferrer.

Actualment hi ha actuacions molt consolidades que han col·laborat amb el desenvolupament local i amb la dinamització econòmica del nostre municipi. Esdeveniments com la Pista de gel, Flors i Violes, els sopars cantats, la Jornada d’Oportunitats Laborals, la celebració del 50è aniversari de la Cantada d’Havaneres, etc..

El fet d’aglutinar els diferents serveis de promoció econòmica sota una mateixa gerència ha permès crear un equip de professionals molt cohesionat i amb contacte constant que fa que l’organització d’esdeveniments i la solució de problemàtiques relacionades sigui molt més eficaç.

El personal de l’IPEP desitgem el millor al nostre company i amic Narcís Ferrer en la seva nova etapa professional.

Amb aquesta carta, enviada a totes les persones i empreses relacionades amb l’IPEP, en Narcís Ferrer s’ha acomiadat del seu càrrec:

 

Benvolgudes i benvolguts,

M’adreço a vosaltres per informar-vos que a partir de l’1 de febrer de 2019 faig un tomb professional a la meva vida i deixaré el meu lloc de treball al capdavant de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Després de 14 anys és el moment de cercar nous reptes professionals.  Me’n porto una experiència i un bagatge professional immillorable,  i la sensació d’haver donat tot el que podia per fer créixer l’IPEP com a eina de suport i dinamització de l’activitat econòmica de Palafrugell, que, a més, és el meu poble.

Gràcies a totes les persones, empreses i institucions que heu fet possible que es facin realitat tots el projectes que hem portat a terme des de l’IPEP.

Una abraçada i a reveure,

Narcís Ferrer i Ferrer

Gerent de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell 

Amb la col·laboració de la