Regala Garoinada!

27/11/2020

Del 15 de gener al 28 de març de 2021

REGALA GAROINADA!
 
Com cada any, arriben les festes nadalenques i l’excusa perfecta per regalar una de les  experiències per gaudir de La Garoinada plenament. La tradicional campanya gastronòmica de Palafrugell us apropa  la cultura,  la gastronomia, el territori i la seva tradició.
 
Veniu a passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclou: el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi, i es complementa amb una activitat a escollir entre: una excursió en vaixell d’època o bé una ruta de senderisme, ideal pels amants de la natura. La ruta anomenada “Indiketes, romans, moros i cristians”, guiada de la mà d’un coneixedor i expert del territori, la flora i la fauna. 
 
I si preferiu, podeu optar per l’oferta de preus entre setmana (de diumenge a dijous) que ofereixen alguns dels allotjaments participants 
 
A més, us regalarem un talonari de tiquets que us permetran visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.
 
NO US HO PENSEU MÉS I AQUEST NADAL, REGALEU UNA EXPERIÈNCIA, REGALEU GAROINADA!! 
 

Els restaurants i els hotels que hi participen són:

  • Els restaurants: L’Arc, La Xicra i Xadó (de Palafrugell), Bellacosta, El Far, La Llagosta, Llafranc  i Terrassa Terramar (de Llafranc), El Balcó de Calella, El Càntir i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella) 
  • Els hotels: Can Liret i Casa Peya (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far i Llafranc (de Llafranc)
 
El menú Garoinada, que cada edició canvia, aquest any consisteix en un entrant de garoines, un plat principal de “catxoflino” o bé un plat alternatiu, i unes postres de cítrics. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.
 
Més informació a www.garoinada.cat  

 

Amb la col·laboració de la