Radikal ocean52

03/08/2020

Comunicat sobre la Radikal ocean52. Edició 2020 ANUL·LADA!!

Nedar és una passió que ens uneix. Ens agrada nedar i estar en bona companyia. Cada any esperem que arribi la tardor per celebrar junts la Radikal ocean52. Per trobar-nos i donar el millor als swimmers que ens acompanyen a Calella i Llafranc,  per ser Radikals un cop més. La RADIKAL és passió i esforç, és il·lusió, emoció, és bon rotllo. És treball, prestigi, responsabilitat, compromís i confiança.
 
A l’edició 2010, degut a les forces de la natura i fent prevaldre la seguretat dels participants, ens vam veure obligats a ajornar la Radikal fins l’any 2011. Aquest cop, degut a la Covid19, la situació ens fa prendre de nou una decisió molt difícil per nosaltres que torna a posar la seguretat de nedadors/es, partners i col·laboradors per damunt de qualsevol altre consideració.
 
Com bé sabeu, la Radikal ocean52 es fonamenta sobre 3 pilars:  la protecció dels participants, la qualitat de la travessia i la celebració d'un munt d’activitats pels participants les famílies i acompanyats durant el cap de setmana. Aquest nou escenari i les previsions existents ens porten a pensar que de cap manera podem dur a terme el format que caracteritza i diferencia la nostra Radikal ocean52.
 
Per seguretat, per solidaritat, pels participants i les seves famílies i amics i pel vostre equip; aquest any ens quedem a casa per seguir treballant amb el mateix esperit que ens va portar a no defallir l’any 2010.  Farem de l'edició 2021 la millor travessia d’aigües obertes i el millor cap de setmana de la comunitat de swimmers en aigües obertes de la història!
 
 
L'edició de 2021 tindrà lloc el 9 i 10 d'octubre de 2021!
 
Més informació al web de la Radikal AQUÍ
Amb la col·laboració de la