Radikal Ocean 52. 13a Travessia

05/10/2022

El proper cap de setmana 8 i 9 d’octubre la Radikal Ocean 52 arribarà a la seva 13a Travessia.  

Pràcticament 1.300 nedadors, repartits en tres curses,  creuaran a mar obert i respectant el medi ambient, la distancia que separa Calella de Llafranc amb tres opcions a triar.
 
El dissabte 8 a les 9.00 h des de la platja del Port Bo es donarà sortida a la Radikal 7.0, seduint Illes Formigues i arribada a Llafranc.  A les 10.00 h des d’aquestes mateixes illes s’iniciarà la Radikal 3.0 fins a Llafranc. I, finalment, a les 12.30 h, de nou,  des de la platja del Port Bo la Radikal 1.5 iniciarà trajectòria al llarg de la costa, gaudint al màxim del seu relleu i finalitzant de nou a Llafranc.
 
El diumenge 9 a partir de les 11.30 h i gaudirem de la Radikal Kids, per a nens i nenes de 7 a  16 anys. La Fastest Radikal, per saber qui serà més ràpid  en nadar 800 m.  I la Radikal Relays, relleus de 4 persones. 
 
Paral•lelament durant tot el cap de setmana hi haurà, en el mateix Passeig Cypsela de Llafranc, el Village Radikal  on hi trobarem expositors de roba, roba nautica, motos, food truks, Fundacions, tallers,... I el diumenge 9 esmorzar per a tothom i activitats variades per delícia dels familiars, amics, acompanyants, visitants i petits de cada casa.
 
El respecta pel mar, pel medi ambient i gaudir d’aquest esport amb total seguretat és la voluntat i el desig de l’equip Radikal, format per nedadors experimentats en aigües obertes i en natació.
 
Per altra part, l’equip Radikal  col•labora amb :
Nadada Cales de Calella – Gloria Sant, travessia no competitiva.
Oncoswim, travessia solidaria organitzada per la Fundació Oncolliga Girona.
 
Si voleu més informació podeu consultar el web https://radikalswim.com  
Amb la col·laboració de la